Strepen zijn foetsie..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

25/08/2007 22:39:00
Quote Anchor link
Heey allemaal,

Ik heb een probleem xD
Tijd niet meer zon probleem gehad :P
Nou hier komt het:

Het probleem is dat de 2 strepen aan de zijkant wegvallen..
zie hier:

Afbeelding

Ik heb geen andere keus dan de code hier te posten ook al is hij vrij groot. Ik heb hem al ingekort door paar van die plaatjes vakjes weg te laten.

Html code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
                <div class="homebottom-links-vak">
                    <div class="homebottom-streep">
                        <span class="homesubmenu">Nieuwe items</span>
                    </div>
                    <div class="hblr-tekst">
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=15">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186752862.jpg">
                                </a>
                            </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=15">broek</a>
                                      </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=16">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777138.jpg">
                                </a>
                            </div>    
                                <a href="kledingstuk.php?id=16">asdasdasd</a>
                              </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=17">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777177.jpg">
                                </a>
                              </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=17">adasasdasdasdasd</a>
                          </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=18">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777213.jpg">
                                </a>
                            </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=18">asdasdqweqe</a>
                            </div>

                    </div>
    
                    <div class="hbrl-o-plaatje">
                        <div class="hbrl-o-l">
                        </div>
                        <div class="hbrl-o-r">
                        </div>
                    </div>
                </div>


Css code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
.homebottom-links-vak{
     background-color: #f8f8f8;
    font-size: 14px;
    width: 505px;
    float: left;
    margin-bottom: 10px;
}

.hblr-tekst{
    padding: 0px 7px 1px;
    border-left: 1px solid #cccccc;
    border-right: 1px solid #cccccc;
}

.hbrl-o-plaatje{
    background-image: url('../images/tabel_r8_zoveel.JPG');
    height: 15px;
    float: left;
}

.hbrl-o-l{
    background-image: url('../images/tabel_r8_c2.jpg');
    width: 5px;
    height: 15px;
    overflow: hidden;
    float: left;
}

.hbrl-o-r{
    background-image: url('../images/tabel_r8_c5.jpg');
    width: 5px;
    height: 15px;
    overflow: hidden;
    float: right;
}

.homebottom-streep{
    background-image: url('../images/tabel_r2_c3.jpg');
    border-left: 1px solid #676767;
    border-right: 1px solid #676767;
    height: 24px;    
}

.profiel-klout{
    width: 72px;
    height: 88px;
    float: left;
    font-family: "Trebuchet MS", Arial;
    font-size: 10px;
    color: #999999;
    text-align: center;
    margin: 6px 12px 4px 12px;
    display: inline;
}

.profiel-klout2{
    width: 93px;
    height: 93px;
    float: left;
    font-family: "Trebuchet MS", Arial;
    font-size: 10px;
    color: #999999;
    text-align: center;
    margin: 6px 2px 4px 2px;
    display: inline;
    background:#eeeeee;
    border: 1px solid #cccccc;
}

.klout-plaatje{
    margin-top: 4px;
    margin-left: 10px;
    margin-right: 10px;
    width: 72px;
    height: 72px;
    padding: 0px;
    overflow: hidden;
    clear: both;
}


Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

Alvast bedankt ;-)

Groeten, Vincent
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 20:12:41
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

25/08/2007 22:46:00
Quote Anchor link
ik weet niet echt welke bestanden bij de strepen horen

is dit het streep?
zo ja
.homebottom-streep{
background-image: url('../images/tabel_r2_c3.jpg');
border-left: 1px solid #676767;
border-right: 1px solid #676767;
height: 24px;
}

probeer dan is het getal 24 te wijzigen naar iets anders.

heb je het site eigenlijk online? dan kun je nammelijk better kijke

Edit: ik w8...


btw: dat was je 1000'ste post!! :P XD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Vincent

Vincent

25/08/2007 22:48:00
Quote Anchor link
W8 ik zet dat stukje even online :)

Edit:

Online
Link
K had em toegevoegd maar door die addon was hij niet zichtbaar :P
Maar Danny heeft ook goeie neergezet :-) Die naar echte gaat :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

25/08/2007 23:12:00
Quote Anchor link
leuk hij staat online :P,

miss is het handig om het linkje ook te geven :P.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

25/08/2007 23:44:00
Quote Anchor link
Dit zal de link wel wezen van Vincent, http://www.wemmersnet.nl/arwin/ maar ik merkte wel op dat als ik de float:left weghaalde van .profiel-klout2 dan komen de lijntjes wel terug, maar dan zullen de plaatjes zich niet meer van links naar rechts begeven.

Persoonlijk denk ik dat het concept van het design een beetje verkeerd gaat, ongeacht dat ik ook wel voor DIV structuren ben maak ik toch ook wel redelijk gebruik van tabellen. Soms dan kom je met alleen DIV tags in vreemde situaties terecht die je niet tijdens het concept had kunnen bedenken.

Maar ieders zijn voorkeur, en op voorhand ga ik niet een ja/nee discussie voeren over DIV of TABEL gebruiken.
 
Vincent

Vincent

25/08/2007 23:48:00
Quote Anchor link
Ik zou morgen wel even naar dat float gebeuren kijken (aangezien het al 23:48 is), want daar is als het goed is een hack voor :-)
Bedankt voor jullie reacties! :-)

Edit:

Shit, 1000ste post gemist :-S
(als ik het zo mag zeggen)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Vincent

Vincent

27/08/2007 18:33:00
Quote Anchor link
Ik ben nu zover: www.lipdesign.nl/phphulp/phphulp.html maar t werkt nog steeds niet.. Alleen in FF nu, misschien is het heel makkelijk op te lossen maar ik zie het niet? kan 1 van jullie misschien helpen?

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Wouter K

Wouter K

27/08/2007 19:17:00
Quote Anchor link
maak ik denk de max width 99% ofzow ?
 
Vincent

Vincent

27/08/2007 19:35:00
Quote Anchor link
het ligt volgens mij niet aan de width, want als ik het van hblr-tekst een kleur geef zie je hem niet eens..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.