[VERZAMEL] Handige Links

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/03/2012 23:40:34
Quote Anchor link
LET OP! Dit topic is gemodereerd. Dat betekent dat alleen links die daadwerkelijk wat toevoegen worden geaccepteerd. Op die manier is dit een topic dat voor iedereen echt handig is! :)[/modedit]

Leuke en handige link tegengekomen? Plaats 'm hier, dan hebben we er allemaal wat aan! Alles mag, zolang het maar met programmeren en designen te maken heeft.

We houden het simpel. Bovenaan je bericht plaats je een korte dikgedrukte omschrijving (max. 1 zin) waar de link over gaat. Daar onder plaats je de link. Hier alvast de eerste handige link.

Basisopzet van een mvc framework.
http://www.phpro.org/tutorials/Model-View-Controller-MVC.html

Dat er maar veel handige links mogen volgen!
Gewijzigd op 22/03/2012 14:55:11 door Niels K
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 21:35:20
 
Wouter J

Wouter J

20/03/2012 08:59:07
 
Roel -

Roel -

22/03/2012 13:05:10
 
Frank WD

Frank WD

22/03/2012 13:35:48
Quote Anchor link
Formulier controle
http://www.pfz.nl/wiki/het-wiel-uitgevonden-formulieren/

Bron: PFZ.nl
Gewijzigd op 22/03/2012 13:36:29 door Frank WD
 
Pim -

Pim -

23/03/2012 13:24:21
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/03/2012 14:14:42
Quote Anchor link
http://netrenderer.com/

Tester voor verschillende versies van Internet Explorer.. vooral handig voor mensen die met Linux en Mac spelen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

23/03/2012 14:23:30
Quote Anchor link
php documentatie
php.net
dat iedereen die toch vergeet
Gewijzigd op 23/03/2012 14:23:55 door Jeroen VD
 
Wouter J

Wouter J

23/03/2012 14:58:04
Quote Anchor link
Dit topic is ervoor om mensen te wijzen op links die je normaal niet zo snel zou weten maar toch handig zijn voor developers, dus die php.net pagina mis wat mij treft een beetje zijn doel. (dit was een reactie op de weggegumde reacties)

[CSS] De juiste methode om verticaal en horizontaal te centreren
http://d-graff.de/fricca/center.html

[CSS] Laat via een makkelijke bookmark zien hoe je site eruit ziet zonder CSS3
http://davatron5000.github.com/deCSS3/

[MOBILE] Maak je mobile website zo dat het bijna lijkt op een echte APP
http://mobile.tutsplus.com/tutorials/iphone/iphone-web-app-meta-tags/

[JS] Makkelijk en snel alle google CDN script tags kopiëren en plakken
http://scriptsrc.net/

[FONTS] Zoek uit welk font er is gebruikt in een afbeelding
http://new.myfonts.com/WhatTheFont/

[DESIGN] Handige kladblokken om websites op te tekenen + tools
http://www.uistencils.com/

[DESIGN] Een handige boekje met alle info + schetsbladen voor je eerste bezoek aan de klant
http://webdesign-sketchbook.com/whats-inside/
Gewijzigd op 23/03/2012 15:03:24 door Wouter J
 
Jeroen VD

Jeroen VD

23/03/2012 16:00:27
Quote Anchor link
voor de mensen die wouter wel eens over semantiek hebben horen praten:
semantiek en html
http://home.parse.nl/~michiel/semantiek.html
 

23/03/2012 21:08:39
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

24/03/2012 08:17:11
Quote Anchor link
Hier haal ik bijna al mijn icoontjes voor mijn sites vandaan. Diverse soorten en stijlen:

http://www.iconarchive.com/
 
Wouter J

Wouter J

24/03/2012 10:10:37
Quote Anchor link
Andere handige iconen site
http://iconfinder.com/

Een site met veel goede en mooie afbeeldingen
(dit zijn gewone afbeeldingen die je op het internet kan vinden, maar alle leden mogen de afbeeldingen die zijn veel gebruiken en mooi vinden pinnnen. Het is dus een verzameling van afbeeldingen die andere nuttig vinden)
http://pinterest.com/
 
Jan Erik Van woerden

Jan Erik Van woerden

27/03/2012 20:52:31
Quote Anchor link
FuelPHP
Zoals ze zelf zeggen: "FuelPHP is a simple, flexible community drive PHP 5.3 web framework based on the best ideas of other frameworks with a fresh start."
FuelPHP.com
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/03/2012 21:04:50
Quote Anchor link
Nog een handige icon site
http://findicons.com

(maar volgens mij is het bijna dezelfde als die Wouter had.)
Wouter J op 24/03/2012 10:10:37:
Andere handige iconen site
http://iconfinder.com/
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/03/2012 21:29:58
Quote Anchor link
Als we het over iconen hebben, dan mag famfamfam natuurlijk niet worden weg gelaten!

http://www.famfamfam.com/archive/silk-icons-thats-your-lot/
 
Reshad F

Reshad F

03/04/2012 14:51:59
Quote Anchor link
SEO website van google voor tips and tricks!

SEO
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/04/2012 15:10:46
Quote Anchor link
Mootools

Mootools
 
Wouter J

Wouter J

03/04/2012 22:17:31
Quote Anchor link
Mebus +1 (eindelijk iemand die ook voor MooTools is!!!!)

Als je het over SEO hebt mogen deze linkjes natuurlijk niet ontbreken:
SiteOptimo - Een geweldige blog met nuttige tips
http://siteoptimo.com/blog/

Matt Cutts - Dè SEO man van Google
http://www.mattcutts.com/blog/

En nog een andere nuttige link:
Unicode converter - Converteer characters naar elk type wat mogelijk is
http://rishida.net/tools/conversion/
Gewijzigd op 03/04/2012 22:17:54 door Wouter J
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/04/2012 22:50:12
Quote Anchor link
De juiste email headers
http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders

En natuurlijk de validators:

CSS validator
http://jigsaw.w3.org/css-validator/

HTML validator
http://validator.w3.org/

Mobile OK checker
http://validator.w3.org/mobile/
 
Wouter J

Wouter J

06/04/2012 09:46:47
Quote Anchor link
Handige one-page-apps voor webdevelopers
http://mothereff.in/
 
Maarten PHP

Maarten PHP

06/04/2012 12:39:10
Quote Anchor link
http://www.w3schools.com
Gewijzigd op 06/04/2012 12:39:36 door Maarten PHP
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.