Website review Masta Landscaping

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 08:57:47
Quote Anchor link
Beste jongens en meisjes,

Ik ben momenteel bezig met een nieuwe website: http://www.mastalandscaping.com

Graag ontvang ik jullie ongezouten meningen over de website.

P.s. de website (teksten) is nog niet helemaal af.

MvG,

Bart
Gewijzigd op 03/07/2010 09:02:27 door The Ultimate
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 03:58:26
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

03/07/2010 09:07:59
Quote Anchor link
Mijn complimenten, ziet er zeer goed uit!

Maar zorg er eerst is voor dat je site gevalideert ( Validator) is,
er zitten momenteel 21 fouten in...

Verder, als ik de header wil veranderen, duurt het even voor de tekst op de goede plek staat: Ik zie 2 teksten door elkaar heen... IE heá? ;)
Verder is ie volgens mij helemaal goed!
Gewijzigd op 03/07/2010 10:35:54 door Jurrian Nijland
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 09:18:45
Quote Anchor link
@Jurrian:
Dank u. Inderdaad, ik ga meteen even validaten. Stom, maar soms vergeet ik dat gewoon helemaal. Zullen geen grote fouten in zitten.

Wat betreft die header dat is inderdaad in IE een probleem. Tja, IE zuigt, wat kan ik anders zeggen. Denk niet dat hier een oplossing voor is te vinden.

Wel snap ik niet waarom het 'gras' onderaan de pagina door IE en FF goed wordt weergegeven (in de pagina) en in CHROME niet (onder de pagina). Als iemand hier nog een fix voor heeft?
 
- Raoul -

- Raoul -

03/07/2010 09:30:10
Quote Anchor link
Mooie site!
Alleen vind ik de bloemetjes aan de zijkant irritant, maar ieder zijn mening.
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 09:32:09
Quote Anchor link
@Raoul:
Dank je voor het compliment. Maar wat bedoel je precies met 'irritant'?
 
- Raoul -

- Raoul -

03/07/2010 09:41:29
Quote Anchor link
Ik kan het moeilijk uitleggen maar het is moeilijker om de inhoud te lezen want je word afgeleid door die bloemetjes xD
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 09:44:01
Quote Anchor link
@Raoul:
Ik zou misschien iets meer padding op de <p> kunnen gebruik. Zal eens kijken of het wat is. Bedankt voor de tip.

Iemand anders nog opmerkingen/tips/wijzigingen? Alles is welkom!

@Jurrian:
De website is inmiddels ook geheel W3C valid.... ;-)
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

03/07/2010 10:33:35
Quote Anchor link
The Ultimate op 03/07/2010 09:44:01:
@Raoul:
Ik zou misschien iets meer padding op de <p> kunnen gebruik. Zal eens kijken of het wat is. Bedankt voor de tip.

Iemand anders nog opmerkingen/tips/wijzigingen? Alles is welkom!

@Jurrian:
De website is inmiddels ook geheel W3C valid.... ;-)

Dat IE probleem: Misschien kan je voordat iemand op de website komt een waarschuwing laten komen: U kunt deze site het beste bekijken met FireFox.

Verder: goedzo, 't was maar een tip, maar wel een goede dus :)

En wat betreft die bloemetjes, dat is opzich toch niet zo'n probleem? Daar raak je toch op uitgekeken? ;-)

Nog een foutje: Die link op de homepage, naar je projecten... Die werkt het niet?
Gewijzigd op 03/07/2010 10:39:10 door Jurrian Nijland
 
Axl Hoogelander

Axl Hoogelander

03/07/2010 10:37:36
Quote Anchor link
Zeer mooi, en ook stylevol!
 
- SanThe -

- SanThe -

03/07/2010 11:09:47
Quote Anchor link
Beetje verschoven.

Afbeelding
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 11:34:50
Quote Anchor link
@Jurrian:
Alle links (dus ook 'tuinaanleg & projecten') doen het naar mijn weten uitstekend.

@Axl:
Dank u!

@SanThe:
hmmmmm, welke versie van FF is dat? Bij mij ziet het er prima uit in FF.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/07/2010 11:42:28
Quote Anchor link
Firefox 2.0.0.20
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 12:00:40
Quote Anchor link
@SanThe:
Ja, das wel oud he? Zal eens kijken of ik er een oplossing voor kan vinden. Ben straks terug om te rapporteren. ;-)

EDIT:
Nee, ga dat helaas niet gefixed krijgen. :-((
Gewijzigd op 03/07/2010 12:09:35 door The Ultimate
 

03/07/2010 13:40:28
Quote Anchor link
Wel erg donker voor een tuin-website vind ik...
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

03/07/2010 14:00:05
Quote Anchor link
Karl Karl op 03/07/2010 13:40:28:
Wel erg donker voor een tuin-website vind ik...


Mijn gedachten...
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

03/07/2010 15:54:15
Quote Anchor link
The Ultimate op 03/07/2010 11:34:50:
@Jurrian:
Alle links (dus ook 'tuinaanleg & projecten') doen het naar mijn weten uitstekend.


Behalve die ene in dat stuk tekst op de homepage dus, de link is http://www.mastalandscaping.com/Masta%20Landscaping/index.php?page=projecten , onder het kopje Vrijblijvende offerte...
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 20:23:12
Quote Anchor link
@Karl Karl:
Ja, de huisstijl was reeds bepaald en dat was dus oranje/geel op zwart. Niets aan te doen helaas. Bedankt voor het meedenken!

@Jurrian:
Je hebt helemaal gelijk. Bedankt voor het scherpe oog. De teksten moeten allemaal nog aangepast en dan komen ook de links aan de beurt.
 
Roel -

Roel -

03/07/2010 20:26:08
Quote Anchor link
Netjes hoor, helemaal valid ook.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/07/2010 21:21:49
Quote Anchor link
Inderdaad veel te donker, veel te... dik. Je moet wat meer licht erin hebben. Een beetje het windows 7 'aero' idee. Het is geen begravenisonderneming. En je plantenbak rechtsonderin is niet goed gerendered. Verder.... tjah. oke?
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 21:40:14
Quote Anchor link
@Roel:
Dank u.

@Wesley:
Zoals ik al zei: de huisstijl staat vast: geel/oranje op zwart. Kan niet worden veranderd. Opdracht van de klant.
Wat bedoel je precies met niet goed gerenderd? Bij mij ziet de plantenbak er uitstekend uit. Graag ook even browsertype + versie vermelden, waarvoor mijn dank.
 
Raymond ---

Raymond ---

03/07/2010 21:46:22
Quote Anchor link
- Ik vindt de 'schommeling' (als er naar een volgende afbeelding wordt gesprongen) in de gallery een beetje onrustig. Maak er gewoon een strakke beweging van.
- Het logo lijkt slecht gerendered, er zit wit omheen, het zelfde geldt voor de plantenbak, zoals wesley Overdijk al aangaf.
- Ik krijg een horizontale scrollbalk bij 1024x768, er zijn nog altijd veel mensen die op die resolutie werken.
- Het contrast tussen de linkjes en de achtergrond is slecht, maak ze iets donkerder.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.