blanco localhost

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »
Rob Cnossen

Rob Cnossen

19/05/2010 17:31:38
Quote Anchor link
Hallo,
dit is mijn eerste bericht binnen PHPhulp en denk dat mijn bericht in deze categorie hoort. Wanneer dit niet zo is hoor ik dit graag.

Ik wil mij meer verdiepen in PHP en heb daarvoor een wampserver geïnstalleerd. Wanneer ik http://localhost/ open krijg ik een blanco scherm. Ik denk wel dat alles geïnstalleerd is maar dat ik het op de een of andere manier niet kan bereiken. Ik kan wel alles configureren maar niets openen. Ik krijg ook geen foutmelding.

Vriendelijke groet, Rob
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 22:11:55
 
Milo S

Milo S

19/05/2010 17:34:05
Quote Anchor link
Hey,
Welkom hierzo ;)

Heb je toevallig een index.php bestandje verwijderd? of staat die helemaal niet in je "www" folder?
Weet je dit niet zeker kijk anders een in deze map:
C:\Wamp\www (althans dit is hem bij mij)
Zie je hier geen bestand staan? zorg dat dat er iets in komt met de naam: index.(extensie)

Hoop dat dit duidelijk is?

Gr, Milo
 

19/05/2010 17:35:07
Quote Anchor link
Staat er toevallig nog een andere server op die port?
Dan kan het zijn dat je een blanco pagina krijgt.
Kijk ook eens naar de accesslog van apache, misschien staat daar wat in.
Probeer anders eens je wampserver op een andere port in te stellen. Mijn apache hier staat bijvoorbeeld op port 8080 te luisteren.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/05/2010 17:36:58
Quote Anchor link
Een blanco scherm kan ook voorkomen als er een fout opgetreden is waardoor de uitvoer van het script gestopt wordt. Als je PHP foutmeldingen niet weer laat geven, resulteert dat in een blance scherm.

Controleer de display_errors instelling in je php.ini, op je testserver wil je deze op 'On' hebben staan.
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

19/05/2010 22:12:07
Quote Anchor link
Dank je Milo en allen bedankt voor de hulp, maar ik heb helaas nog geen oplossing kunnen vinden.

In de www map staat een index.php bestandje.

Er staat naar mijn weten geen andere server op die poort, maar ik heb een tijd geleden wel PHP geinstalleerd gehad maar weer gedeinstalleerd. Ik heb wel de poort veranderd naar 8080, ik heb dat gedaan via http conf, maar misschien is dat niet de goede manier.

Ik heb de display_errors instelling gecontroleerd en daar staat
;display_errors
;Default Value: On
;Development Value: On
;Production Value: Off
Ik denk dat dit goed moet zijn,

b.v.d.
groet. Rob
 
Bram Boos

Bram Boos

19/05/2010 22:17:53
Quote Anchor link
Gebruik je Skype? Die gebruikt poort 80.
Heb je trouwens je server wel online gezet?
Afbeelding
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/05/2010 22:22:49
Quote Anchor link
Al die regels met betrekking tot display_errors zijn comments, geen daarvan heeft enige invloed op je instellingen. Zet onder die betreffende regels eens het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
display_errors on

Dan pas is de foutweergave ingeschakeld en zul je daadwerkelijk fouten te zien krijgen.
 
Moe BE

Moe BE

19/05/2010 22:25:04
Quote Anchor link
Mister:
Gebruik je Skype? Die gebruikt poort 80.
Heb je trouwens je server wel online gezet?


Bij beide krijg je volgens mij een melding dat de server niet gevonden kan worden.
Je index.php is toch geen lege file he (normaal gezien is dit standaard wel niet het geval)
Gewijzigd op 19/05/2010 22:25:47 door Moe BE
 
Bram Boos

Bram Boos

19/05/2010 22:27:18
Quote Anchor link
Thomas:
Bij beide krijg je volgens mij een melding dat de server niet gevonden kan worden.
Je index.php is toch geen lege file he (normaal gezien is dit standaard wel niet het geval)


Bij Skype krijg je een witte pagina, bij dat tweede wat ik noemde weet ik niet...
 
Moe BE

Moe BE

19/05/2010 22:42:57
Quote Anchor link
Mister:
Bij Skype krijg je een witte pagina, bij dat tweede wat ik noemde weet ik niet...

Kan zijn hoor, maar bij mij start de server nog niet eens als skype open staat, waardoor hij dus ook niet gevonden word.
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

22/05/2010 13:29:30
Quote Anchor link
Inderdaad is het Skype die het tegenhoud. Ik heb Skype er voor nu even afgehaald en PHP werkt dan prima.

Erg bedankt voor de hulp,
vriendelijke groet, Rob
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/05/2010 16:43:59
Quote Anchor link
Je kan Skype ook op een andere poort laten draaien, staat ergens in de instellen.
Dacht trouwens dat Skype poort 80 tegenwoordig niet meer als standaard poort had?
 
Raymond ---

Raymond ---

22/05/2010 20:21:51
Quote Anchor link
Willem:
Je kan Skype ook op een andere poort laten draaien, staat ergens in de instellen.
Dacht trouwens dat Skype poort 80 tegenwoordig niet meer als standaard poort had?


Nee niet als standaard, maar als alternatief:
Bij Instellingen onder Geavanceerd > Verbinding staat: "Gebruik poort 80 en 443 als alternatief voor inkomende verbindingen", als je dat uitschakelt werkt het goed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.