blanco localhost

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »
Rob Cnossen

Rob Cnossen

19/05/2010 17:31:38
Quote Anchor link
Hallo,
dit is mijn eerste bericht binnen PHPhulp en denk dat mijn bericht in deze categorie hoort. Wanneer dit niet zo is hoor ik dit graag.

Ik wil mij meer verdiepen in PHP en heb daarvoor een wampserver geïnstalleerd. Wanneer ik http://localhost/ open krijg ik een blanco scherm. Ik denk wel dat alles geïnstalleerd is maar dat ik het op de een of andere manier niet kan bereiken. Ik kan wel alles configureren maar niets openen. Ik krijg ook geen foutmelding.

Vriendelijke groet, Rob
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 23:08:34
 
Milo S

Milo S

19/05/2010 17:34:05
Quote Anchor link
Hey,
Welkom hierzo ;)

Heb je toevallig een index.php bestandje verwijderd? of staat die helemaal niet in je "www" folder?
Weet je dit niet zeker kijk anders een in deze map:
C:\Wamp\www (althans dit is hem bij mij)
Zie je hier geen bestand staan? zorg dat dat er iets in komt met de naam: index.(extensie)

Hoop dat dit duidelijk is?

Gr, Milo
 

19/05/2010 17:35:07
Quote Anchor link
Staat er toevallig nog een andere server op die port?
Dan kan het zijn dat je een blanco pagina krijgt.
Kijk ook eens naar de accesslog van apache, misschien staat daar wat in.
Probeer anders eens je wampserver op een andere port in te stellen. Mijn apache hier staat bijvoorbeeld op port 8080 te luisteren.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/05/2010 17:36:58
Quote Anchor link
Een blanco scherm kan ook voorkomen als er een fout opgetreden is waardoor de uitvoer van het script gestopt wordt. Als je PHP foutmeldingen niet weer laat geven, resulteert dat in een blance scherm.

Controleer de display_errors instelling in je php.ini, op je testserver wil je deze op 'On' hebben staan.
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

19/05/2010 22:12:07
Quote Anchor link
Dank je Milo en allen bedankt voor de hulp, maar ik heb helaas nog geen oplossing kunnen vinden.

In de www map staat een index.php bestandje.

Er staat naar mijn weten geen andere server op die poort, maar ik heb een tijd geleden wel PHP geinstalleerd gehad maar weer gedeinstalleerd. Ik heb wel de poort veranderd naar 8080, ik heb dat gedaan via http conf, maar misschien is dat niet de goede manier.

Ik heb de display_errors instelling gecontroleerd en daar staat
;display_errors
;Default Value: On
;Development Value: On
;Production Value: Off
Ik denk dat dit goed moet zijn,

b.v.d.
groet. Rob
 
Bram Boos

Bram Boos

19/05/2010 22:17:53
Quote Anchor link
Gebruik je Skype? Die gebruikt poort 80.
Heb je trouwens je server wel online gezet?
Afbeelding
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/05/2010 22:22:49
Quote Anchor link
Al die regels met betrekking tot display_errors zijn comments, geen daarvan heeft enige invloed op je instellingen. Zet onder die betreffende regels eens het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
display_errors on

Dan pas is de foutweergave ingeschakeld en zul je daadwerkelijk fouten te zien krijgen.
 
Moe BE

Moe BE

19/05/2010 22:25:04
Quote Anchor link
Mister:
Gebruik je Skype? Die gebruikt poort 80.
Heb je trouwens je server wel online gezet?


Bij beide krijg je volgens mij een melding dat de server niet gevonden kan worden.
Je index.php is toch geen lege file he (normaal gezien is dit standaard wel niet het geval)
Gewijzigd op 19/05/2010 22:25:47 door Moe BE
 
Bram Boos

Bram Boos

19/05/2010 22:27:18
Quote Anchor link
Thomas:
Bij beide krijg je volgens mij een melding dat de server niet gevonden kan worden.
Je index.php is toch geen lege file he (normaal gezien is dit standaard wel niet het geval)


Bij Skype krijg je een witte pagina, bij dat tweede wat ik noemde weet ik niet...
 
Moe BE

Moe BE

19/05/2010 22:42:57
Quote Anchor link
Mister:
Bij Skype krijg je een witte pagina, bij dat tweede wat ik noemde weet ik niet...

Kan zijn hoor, maar bij mij start de server nog niet eens als skype open staat, waardoor hij dus ook niet gevonden word.
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

22/05/2010 13:29:30
Quote Anchor link
Inderdaad is het Skype die het tegenhoud. Ik heb Skype er voor nu even afgehaald en PHP werkt dan prima.

Erg bedankt voor de hulp,
vriendelijke groet, Rob
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/05/2010 16:43:59
Quote Anchor link
Je kan Skype ook op een andere poort laten draaien, staat ergens in de instellen.
Dacht trouwens dat Skype poort 80 tegenwoordig niet meer als standaard poort had?
 
Raymond ---

Raymond ---

22/05/2010 20:21:51
Quote Anchor link
Willem:
Je kan Skype ook op een andere poort laten draaien, staat ergens in de instellen.
Dacht trouwens dat Skype poort 80 tegenwoordig niet meer als standaard poort had?


Nee niet als standaard, maar als alternatief:
Bij Instellingen onder Geavanceerd > Verbinding staat: "Gebruik poort 80 en 443 als alternatief voor inkomende verbindingen", als je dat uitschakelt werkt het goed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.