Eenvoudig dashboard

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »
Theo Vermeulen

Theo Vermeulen

04/05/2022 09:33:15
Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben op zoek naar iemand die een eenvoudig dashboard kan maken voor ons met als bedoeling een soort schakelbord.

We hebben 60 knoppen op de pagina ( soort van schakelaars ) die bij het aanklikken moeten veranderen in de kleur groen. Bij dubbelklik o.i.d. moet deze knop weer rood worden.

Het is dus een soort van aanwezigheid schema. Deze willen wij locaal gebruiken dus niet op een server.

Is er iemand die zoiets kan maken?

Ik heb een voorbeeld gemaakt in excel wat eigenlijk de bedoeling is. Deze is uiteraard te verkrijgen bij interesse.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 07:48:13
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/05/2022 11:18:43
Anchor link
Opslaan als HTML bestand en openen in je browser.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
<!DOCTYPE html>
<html>

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Schakelboard</title>
    <style>
    body {
        display: flex;
        align-items: center;
        justify-content: center;
    }

    .container {
        margin-top: 40px;
        max-width: 960px;
    }

    .grid {
        display: grid;
        grid-template-columns: repeat(8, 1fr);
        grid-gap: 10px;
    }

    button {
        background: red;
        padding: 5px;
        border: 1px solid #666;
        border-radius: 5px;
    }

    .present {
        background: green;
    }
    </style>
</head>

<body>
    <div class="container">
        <div class="grid">

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

        </div>
    </div>

    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
    <script>
    $(function() {
        $('button').click(function() {
            $(this).addClass('present');
        });
        $('button').dblclick(function() {
            $(this).removeClass('present');
        });
    });
    </script>

</body>

</html>
Gewijzigd op 04/05/2022 11:20:36 door Jan Koehoorn
 
Theo Vermeulen

Theo Vermeulen

04/05/2022 11:33:06
Anchor link
Dit is super gaaf, dank je voor de snelle reactie. Super geholpen.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.