Elke user speciaal, nummer meegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 20:14:00
Quote Anchor link
Eerst haal je uit de members tabel een 'afspraak_uur' op en vervolgens geef je die waarde aan een 'registratie_uur' in diezelfde tabel? Dat is wel erg onlogisch...

En waar is die tweede tabel met afspraken gebleven? Die zie ik ook nergens terug?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 14:14:09
 
Wouter K

Wouter K

13/12/2007 21:48:00
Quote Anchor link
Nee, dit heb ik niet gedaan, maar ik kan het volgende ook doen.


Op phphulp zie je wanneer iemand zijn account heeft gemaakt,
dit doe ik dan ook, maar ipv de registratie datum komt het uur en dag dat je moet komen .


mvg
(zoek nog steeds iemand die dat kan inbouwen voor mij ..of hulp via msn)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 21:57:00
Quote Anchor link
Wanneer stap je nu af van het idee dat je en een uur en een dag nodig hebt? Je hebt een datumtijd-stempel nodig, meer niet.

En hoe ga je bepalen wanneer iemand langs moet komen, heb je daar al over nagedacht? Wil je dat automatisch laten gebeuren of ga je dat handmatig in de database invoeren?

ps. Hulp via msn ben ik geen voorstander van, anderen met wellicht hetzelfde probleem hebben er dan niets meer aan. Ik wil het daarnaast best voor je inbouwen, maar dan is mijn vraag: hoeveel heb je ervoor over?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Wouter K

Wouter K

13/12/2007 22:16:00
Quote Anchor link
Niets kan ik betalen omdat ik zelf niet weet hoeveel ik ga krijgen en of hij het aanneemt of niet,

ik bepaal juist niks dat doe de baas door mij te contacteren, (familie)

Misschien als ik beter ben dat ik het met een systeem doe, dat zou makkelijker zijn voor hem.

mvg
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 22:20:00
Quote Anchor link
Quote:
ik bepaal juist niks dat doe de baas door mij te contacteren,
Je bent met het bouwen van een applicatie terwijl je nog niet eens weet hoe die applicatie precies moet gaan werken? Lekker logisch...

Volgens mij moet je weer terug naar stap 1: formuleer voor jezelf hoe je wilt dat het eruit komt te zien.

En dan bedoel ik ook echt alle aspecten van de applicatie! Dus niet eerst een halve applicatie bouwen en vervolgens erachter komen dat het toch eigenlijk anders had gemoeten...
 
Wouter K

Wouter K

17/12/2007 17:56:00
Quote Anchor link
Heb het even terug bekeken en ik pak het wat groter aan , maar dit zal me niet lukken tot mijn spijt,

Ik beheer de db maar de baas vult de gegevens in via een formulier ,

Hij selecteerd een naam , uit de optie, en vult een uur , en datum in.
Uur en datum zijn standaard via een selectie,

Het concept kan ik wel redelijk voor mij zien, Ik kan alles maken tot ik bij de db kom , Hoe ik insert , delete , aanpas ,

Mocht me dit duidelijk zijn, dan begin ik morgen aan het concept,

Maar dan zal iemand me in ieder geval de sql moeten schrijven ik denk niet dat dit zo moeilijk is,

Zodat ik morgen op papier kan gaan denken wat ik ga doen,



Als iemand me kan helpen met de sql te schrijven en tips te geven geef maar .

mvg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/12/2007 18:02:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 17.12.2007 17:56:
Ik beheer de db maar de baas vult de gegevens in via een formulier
Dat formulier heb je dus al? Eigenlijk is dat de verkeerde volgorde aangezien je normaal gesproken eerst met de database begint, maar goed...

Je weet nu dus al met welke gegevens je moet gaan werken en welke gegevens je naar de database moet schrijven. Uit de datum en het uur die geselecteerd zijn, kun je heel eenvoudig een datumtijd stempel maken in het formaat yyyy-mm-dd hh:ii:ss, welke je naar een DATETIME veld in de database kunt schrijven.

De queries zijn eenvoudig en kun je allemaal terugvinden in de MySQL handleiding.

Maar het belangrijkste waar je mee moet beginnen, en dat is niet de eerste keer dat ik dat in dit topic zeg, is het opzetten van een goed datamodel. Normaliseren is dus de eerste stap die je gaat doen.
 
Wouter K

Wouter K

17/12/2007 19:11:00
Quote Anchor link
Ik kom er niet aan uit,

Ik vind het niet echt duidelijk beschreven,
Ik moet echt alles direct hebben of ik zal het niet vinden,.

Zou je zo vriendelijk kunnen zijn gewoon even de syntax te plaatsen

mvg
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/12/2007 22:38:00
Quote Anchor link
Dat staat gewoon echt in de handleiding, maar goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
INSERT INTO tabel (kolom1, kolom2)
VALUES ('waarde1', 'waarde2')

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
UPDATE tabel
SET
   kolom1 = 'waarde1',
   kolom2 = 'waarde2'
WHERE
   kolom1 = 'iets'

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
SELECT
    kolom1,
    kolom2
FROM
    tabel

Meer kan ik er ook niet van maken. De queries kunnen allemaal veel ingewikkelder, maar dat kun je ook allemaal uit de handleiding halen...
 
Wouter K

Wouter K

18/12/2007 23:27:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=41883

hier gaat dit verder blanche , ik ga je select even nemen , maar wat is het nut van die update ?
 
Crispijn -

Crispijn -

19/12/2007 01:20:00
Quote Anchor link
Ik denk dat Blanche even wat zoekwerk voor je heeft gedaan. wouter, wil je iets leren moet je echt wat meer innitiatief tonen. De scriptlib staat vol met voorbeelden. Kijk daar eens naar, pas eens iets aan en beredeneer bestaande scripts + feedback. Hier leer je veel van, maar echt zelf iets scripten kan alleen als je zelf de handen uit de mouwen steekt/durft te steken...
 
Frank -

Frank -

19/12/2007 09:46:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 18.12.2007 23:27:
maar wat is het nut van die update ?
Wat denk je zelf? Waar zou het woord 'update' voor staan? Hint: Dit komt uit het de engelse taal, wellicht doet een woordenboek wonderen.
 
Hipska BE

Hipska BE

19/12/2007 09:52:00
Quote Anchor link
lol :D
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.