.htaccess [Login Scherm] Aanmelden wil niet lukken...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
G P

G P

01/06/2012 20:44:24
Quote Anchor link
In volgende map heb ik een .htaccess en een .htpasswd staan:
- http://www.eensite.ext/login/

In mijn .htaccess staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#LOGIN SCREEN
AuthType Basic
AuthName "LOGIN TO CONTINUE"
AuthUserFile /login/.htpasswd
require valid-user


In mijn .htpasswd staat dit: (admin:test)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
admin:$apr1$/ObQloO4$InnPoCoFKwD9Cm7f4GBDK/


Omdat mijn site zichtbaar zou zijn, moet ik dit uploaden naar de map public_html
Dus heb ik dit ook al geprobeerd:
AuthUserFile /public_html/login/.htpasswd

Maar het wil maar niet lukken, ik krijg wel het login-schermpje met LOGIN TO CONTINUE waar ik dan Gebruikersnaam (admin) en Wachtwoord (test) moet invullen.
En toch wil het maar niet inloggen en floept dat login-schermpje elke keer terug open.

Wat doe ik hier fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 23:09:36
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

01/06/2012 20:47:01
Quote Anchor link
waarom gebruik je niet gewoon een DB? inplaats moeilijk tedoen via htaccess?
 
G P

G P

01/06/2012 21:02:31
Quote Anchor link
Omdat ik nu moeilijk wil doen...
 
Jasper DS

Jasper DS

01/06/2012 21:10:07
Quote Anchor link
Wat nick dus wil zeggen is dat wat jij wilt doen veel makkelijker is via een db. Indien je dus beschikt over een database raad hij (ik ook) je aan een database te gebruiken, wat je ook kan doen en misschien nog veel makkelijker is, is werken met een simpel PHP bestand. Daar heb je geen db voor nodig en je kan alles zeer makkelijk en snel in PHP programmeren. Verder denk ik dat het ook niet slim is een htaccess passw. in je root te zetten. Volgens mij doe je dit beter in een appart mapje maar ik kan er naast zitten.
Gewijzigd op 01/06/2012 21:11:05 door Jasper DS
 
G P

G P

01/06/2012 21:18:43
Quote Anchor link
Bij mijn weten staat het ook niet in de root maar een apart mapje... staat toch zo beschreven?

Mijn vraag is eogenlijk simpel: Waarom werkt dit niet?

Of het nu gemakkelijker is met een DB of met een PHP-script wil ik niet weten. Mijn login's zijn altijd met DB en PHP maar ik wil dit ook wel eens weten, of is het antwoord toch echt zo moeilijk dat er steeds nutteloze vragen moeten gegeven worden?
 
Wouter J

Wouter J

01/06/2012 21:33:13
Quote Anchor link
>> "steeds nutteloze vragen moeten gegeven worden?"
Iets rustiger kan ook wel. Er zijn hier 2 mensen die op het toppunt van hun kunnen jou proberen te helpen. Ze steken tijd in het bedenken van een nieuwe oplossing voor je. Deze antwoord dan wegzetten als nutteloos vind ik bijna onbeschoft.
 

01/06/2012 22:32:25
Quote Anchor link
Maak je gebruik van een webhosting die php in cgi / fast cgi draait? In dat geval zal dit niet werken.
 
G P

G P

01/06/2012 22:41:29
Quote Anchor link
In een subdomein van mij werkt het wel, ik begrijp niet waarom dan in www het niet werkt.
Ik ben al een hele dag op google naar oplossingen aan het zoeken geweest, zonder resultaat. Heb echt wel al alles uitgeprobeerd (denk ik) wat mogelijk is. Volgens mij moet er toch iets fout gaan met de verwijzing naar het pad met .htpasswd
Of een 2de mogelijkheid is het gegenereerd wachtwoord.

Ik dacht dat het wachtwoord genegeerd kon worden met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$wachtwoord
= 'test';
$naam = 'admin';
$crypt = crypt($wachtwoord, CRYPT_STD_DES);
print $naam.':'.$crypt;
?>

Of met 1 van die .htpasswd generators (106.000 resultaten op google)

Ik krijg ook altijd een andere uitkomst met die generators...
Gewijzigd op 01/06/2012 22:42:13 door G P
 

01/06/2012 22:54:01
Quote Anchor link
linkje
Gewijzigd op 01/06/2012 22:54:24 door
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2012 02:45:49
Quote Anchor link
Gunther Peeters op 01/06/2012 20:44:24:
In mijn .htpasswd staat dit: (admin:test)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
admin:$apr1$/ObQloO4$InnPoCoFKwD9Cm7f4GBDK/


Zet dit er eens in (admin:test): admin:8VB0jVzKNcJSc
 
G P

G P

02/06/2012 13:56:43
Quote Anchor link
@- SanThe -: Het gegeven wachtwoord helpt ook niet.

Ik denk dat ik het maar opgeef, ik wou iets leren en het lukt maar niet. Ik zou ook niet weten waarvoor ik dit zou gaan gebruiken. Hartelijk dank voor jullie reacties.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2012 16:29:28
Quote Anchor link
Heb je het al op de prompt van de server geprobeerd met htpasswd?
 
Wim E

Wim E

02/06/2012 21:35:06
Quote Anchor link
In sommige gevallen kun je via de controlpanel (DirectAdmin bijv.) een mapje beveiligigen...DirectAdmin creert in dat geval voor jou de htaccess en de htpassword.
de htpassword moet bij mijn weten buiten de public_html staan..Op de meeste servers word zelfs een mapje aangeleverd voor private_html of htpasswords...

Wat betreft de reacties van Nick en Jasper. Het is goed een suggestie aan te dragen. Echter word de vraag gesteld hoe de htaccess werkt. Of het nou voor eigen gebruik is of voor publiek gebruik zou een worst wezen. Indien je het antwoord niet weet, hou je in dat geval afzijdig van de discussie/topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.