.htaccess [Login Scherm] Aanmelden wil niet lukken...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »
G P

G P

01/06/2012 20:44:24
Quote Anchor link
In volgende map heb ik een .htaccess en een .htpasswd staan:
- http://www.eensite.ext/login/

In mijn .htaccess staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#LOGIN SCREEN
AuthType Basic
AuthName "LOGIN TO CONTINUE"
AuthUserFile /login/.htpasswd
require valid-user


In mijn .htpasswd staat dit: (admin:test)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
admin:$apr1$/ObQloO4$InnPoCoFKwD9Cm7f4GBDK/


Omdat mijn site zichtbaar zou zijn, moet ik dit uploaden naar de map public_html
Dus heb ik dit ook al geprobeerd:
AuthUserFile /public_html/login/.htpasswd

Maar het wil maar niet lukken, ik krijg wel het login-schermpje met LOGIN TO CONTINUE waar ik dan Gebruikersnaam (admin) en Wachtwoord (test) moet invullen.
En toch wil het maar niet inloggen en floept dat login-schermpje elke keer terug open.

Wat doe ik hier fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 14:41:34
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

01/06/2012 20:47:01
Quote Anchor link
waarom gebruik je niet gewoon een DB? inplaats moeilijk tedoen via htaccess?
 
G P

G P

01/06/2012 21:02:31
Quote Anchor link
Omdat ik nu moeilijk wil doen...
 
Jasper DS

Jasper DS

01/06/2012 21:10:07
Quote Anchor link
Wat nick dus wil zeggen is dat wat jij wilt doen veel makkelijker is via een db. Indien je dus beschikt over een database raad hij (ik ook) je aan een database te gebruiken, wat je ook kan doen en misschien nog veel makkelijker is, is werken met een simpel PHP bestand. Daar heb je geen db voor nodig en je kan alles zeer makkelijk en snel in PHP programmeren. Verder denk ik dat het ook niet slim is een htaccess passw. in je root te zetten. Volgens mij doe je dit beter in een appart mapje maar ik kan er naast zitten.
Gewijzigd op 01/06/2012 21:11:05 door Jasper DS
 
G P

G P

01/06/2012 21:18:43
Quote Anchor link
Bij mijn weten staat het ook niet in de root maar een apart mapje... staat toch zo beschreven?

Mijn vraag is eogenlijk simpel: Waarom werkt dit niet?

Of het nu gemakkelijker is met een DB of met een PHP-script wil ik niet weten. Mijn login's zijn altijd met DB en PHP maar ik wil dit ook wel eens weten, of is het antwoord toch echt zo moeilijk dat er steeds nutteloze vragen moeten gegeven worden?
 
Wouter J

Wouter J

01/06/2012 21:33:13
Quote Anchor link
>> "steeds nutteloze vragen moeten gegeven worden?"
Iets rustiger kan ook wel. Er zijn hier 2 mensen die op het toppunt van hun kunnen jou proberen te helpen. Ze steken tijd in het bedenken van een nieuwe oplossing voor je. Deze antwoord dan wegzetten als nutteloos vind ik bijna onbeschoft.
 

01/06/2012 22:32:25
Quote Anchor link
Maak je gebruik van een webhosting die php in cgi / fast cgi draait? In dat geval zal dit niet werken.
 
G P

G P

01/06/2012 22:41:29
Quote Anchor link
In een subdomein van mij werkt het wel, ik begrijp niet waarom dan in www het niet werkt.
Ik ben al een hele dag op google naar oplossingen aan het zoeken geweest, zonder resultaat. Heb echt wel al alles uitgeprobeerd (denk ik) wat mogelijk is. Volgens mij moet er toch iets fout gaan met de verwijzing naar het pad met .htpasswd
Of een 2de mogelijkheid is het gegenereerd wachtwoord.

Ik dacht dat het wachtwoord genegeerd kon worden met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$wachtwoord
= 'test';
$naam = 'admin';
$crypt = crypt($wachtwoord, CRYPT_STD_DES);
print $naam.':'.$crypt;
?>

Of met 1 van die .htpasswd generators (106.000 resultaten op google)

Ik krijg ook altijd een andere uitkomst met die generators...
Gewijzigd op 01/06/2012 22:42:13 door G P
 

01/06/2012 22:54:01
Quote Anchor link
linkje
Gewijzigd op 01/06/2012 22:54:24 door
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2012 02:45:49
Quote Anchor link
Gunther Peeters op 01/06/2012 20:44:24:
In mijn .htpasswd staat dit: (admin:test)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
admin:$apr1$/ObQloO4$InnPoCoFKwD9Cm7f4GBDK/


Zet dit er eens in (admin:test): admin:8VB0jVzKNcJSc
 
G P

G P

02/06/2012 13:56:43
Quote Anchor link
@- SanThe -: Het gegeven wachtwoord helpt ook niet.

Ik denk dat ik het maar opgeef, ik wou iets leren en het lukt maar niet. Ik zou ook niet weten waarvoor ik dit zou gaan gebruiken. Hartelijk dank voor jullie reacties.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2012 16:29:28
Quote Anchor link
Heb je het al op de prompt van de server geprobeerd met htpasswd?
 
Wim E

Wim E

02/06/2012 21:35:06
Quote Anchor link
In sommige gevallen kun je via de controlpanel (DirectAdmin bijv.) een mapje beveiligigen...DirectAdmin creert in dat geval voor jou de htaccess en de htpassword.
de htpassword moet bij mijn weten buiten de public_html staan..Op de meeste servers word zelfs een mapje aangeleverd voor private_html of htpasswords...

Wat betreft de reacties van Nick en Jasper. Het is goed een suggestie aan te dragen. Echter word de vraag gesteld hoe de htaccess werkt. Of het nou voor eigen gebruik is of voor publiek gebruik zou een worst wezen. Indien je het antwoord niet weet, hou je in dat geval afzijdig van de discussie/topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.