.htaccess [Login Scherm] Aanmelden wil niet lukken...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »
G P

G P

01/06/2012 20:44:24
Quote Anchor link
In volgende map heb ik een .htaccess en een .htpasswd staan:
- http://www.eensite.ext/login/

In mijn .htaccess staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#LOGIN SCREEN
AuthType Basic
AuthName "LOGIN TO CONTINUE"
AuthUserFile /login/.htpasswd
require valid-user


In mijn .htpasswd staat dit: (admin:test)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
admin:$apr1$/ObQloO4$InnPoCoFKwD9Cm7f4GBDK/


Omdat mijn site zichtbaar zou zijn, moet ik dit uploaden naar de map public_html
Dus heb ik dit ook al geprobeerd:
AuthUserFile /public_html/login/.htpasswd

Maar het wil maar niet lukken, ik krijg wel het login-schermpje met LOGIN TO CONTINUE waar ik dan Gebruikersnaam (admin) en Wachtwoord (test) moet invullen.
En toch wil het maar niet inloggen en floept dat login-schermpje elke keer terug open.

Wat doe ik hier fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 19:27:59
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

01/06/2012 20:47:01
Quote Anchor link
waarom gebruik je niet gewoon een DB? inplaats moeilijk tedoen via htaccess?
 
G P

G P

01/06/2012 21:02:31
Quote Anchor link
Omdat ik nu moeilijk wil doen...
 
Jasper DS

Jasper DS

01/06/2012 21:10:07
Quote Anchor link
Wat nick dus wil zeggen is dat wat jij wilt doen veel makkelijker is via een db. Indien je dus beschikt over een database raad hij (ik ook) je aan een database te gebruiken, wat je ook kan doen en misschien nog veel makkelijker is, is werken met een simpel PHP bestand. Daar heb je geen db voor nodig en je kan alles zeer makkelijk en snel in PHP programmeren. Verder denk ik dat het ook niet slim is een htaccess passw. in je root te zetten. Volgens mij doe je dit beter in een appart mapje maar ik kan er naast zitten.
Gewijzigd op 01/06/2012 21:11:05 door Jasper DS
 
G P

G P

01/06/2012 21:18:43
Quote Anchor link
Bij mijn weten staat het ook niet in de root maar een apart mapje... staat toch zo beschreven?

Mijn vraag is eogenlijk simpel: Waarom werkt dit niet?

Of het nu gemakkelijker is met een DB of met een PHP-script wil ik niet weten. Mijn login's zijn altijd met DB en PHP maar ik wil dit ook wel eens weten, of is het antwoord toch echt zo moeilijk dat er steeds nutteloze vragen moeten gegeven worden?
 
Wouter J

Wouter J

01/06/2012 21:33:13
Quote Anchor link
>> "steeds nutteloze vragen moeten gegeven worden?"
Iets rustiger kan ook wel. Er zijn hier 2 mensen die op het toppunt van hun kunnen jou proberen te helpen. Ze steken tijd in het bedenken van een nieuwe oplossing voor je. Deze antwoord dan wegzetten als nutteloos vind ik bijna onbeschoft.
 

01/06/2012 22:32:25
Quote Anchor link
Maak je gebruik van een webhosting die php in cgi / fast cgi draait? In dat geval zal dit niet werken.
 
G P

G P

01/06/2012 22:41:29
Quote Anchor link
In een subdomein van mij werkt het wel, ik begrijp niet waarom dan in www het niet werkt.
Ik ben al een hele dag op google naar oplossingen aan het zoeken geweest, zonder resultaat. Heb echt wel al alles uitgeprobeerd (denk ik) wat mogelijk is. Volgens mij moet er toch iets fout gaan met de verwijzing naar het pad met .htpasswd
Of een 2de mogelijkheid is het gegenereerd wachtwoord.

Ik dacht dat het wachtwoord genegeerd kon worden met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$wachtwoord
= 'test';
$naam = 'admin';
$crypt = crypt($wachtwoord, CRYPT_STD_DES);
print $naam.':'.$crypt;
?>

Of met 1 van die .htpasswd generators (106.000 resultaten op google)

Ik krijg ook altijd een andere uitkomst met die generators...
Gewijzigd op 01/06/2012 22:42:13 door G P
 

01/06/2012 22:54:01
Quote Anchor link
linkje
Gewijzigd op 01/06/2012 22:54:24 door
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2012 02:45:49
Quote Anchor link
Gunther Peeters op 01/06/2012 20:44:24:
In mijn .htpasswd staat dit: (admin:test)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
admin:$apr1$/ObQloO4$InnPoCoFKwD9Cm7f4GBDK/


Zet dit er eens in (admin:test): admin:8VB0jVzKNcJSc
 
G P

G P

02/06/2012 13:56:43
Quote Anchor link
@- SanThe -: Het gegeven wachtwoord helpt ook niet.

Ik denk dat ik het maar opgeef, ik wou iets leren en het lukt maar niet. Ik zou ook niet weten waarvoor ik dit zou gaan gebruiken. Hartelijk dank voor jullie reacties.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2012 16:29:28
Quote Anchor link
Heb je het al op de prompt van de server geprobeerd met htpasswd?
 
Wim E

Wim E

02/06/2012 21:35:06
Quote Anchor link
In sommige gevallen kun je via de controlpanel (DirectAdmin bijv.) een mapje beveiligigen...DirectAdmin creert in dat geval voor jou de htaccess en de htpassword.
de htpassword moet bij mijn weten buiten de public_html staan..Op de meeste servers word zelfs een mapje aangeleverd voor private_html of htpasswords...

Wat betreft de reacties van Nick en Jasper. Het is goed een suggestie aan te dragen. Echter word de vraag gesteld hoe de htaccess werkt. Of het nou voor eigen gebruik is of voor publiek gebruik zou een worst wezen. Indien je het antwoord niet weet, hou je in dat geval afzijdig van de discussie/topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.