new class echoeen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »
Nick van der heijden

nick van der heijden

02/03/2012 17:05:49
Quote Anchor link
hallo,

kan je van uit een class iets echoeen?
ik bedoel zo

voorbeeld:

$naam = new name('iets');
echo $naam;

of moet je dan persee werken met throw new exception?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 23:31:30
 
Jurgen B

Jurgen B

02/03/2012 17:16:10
Quote Anchor link
Erm, wat zou je uit een class willen echoen op deze manier? Daarnaast is Name ook niet een naam die ik als geschikt kan zien voor een klasse.

Een voorbeeldje van hoe je dit zou kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
class User {
   private $name = '';

   public function __construct($name) {
      $this->name = $name;
   }


   public function getName() {
      return $this->name;
   }
}


$gebruiker = new User('klaas');
echo $gebruiker->getName();
?>
Gewijzigd op 02/03/2012 17:35:36 door Jurgen B
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

02/03/2012 17:20:25
Quote Anchor link
jaa klopt normaal doe je dat niet maar wou gewoon weten of het kon meer niet ;) dankje
 
Jurgen B

Jurgen B

02/03/2012 17:27:49
Quote Anchor link
Je kan natuurlijk ook de property public laten en als 'echo $gebruiker->name' aanroepen.
 
Wouter J

Wouter J

02/03/2012 17:28:39
Quote Anchor link
Je kan ook de magic method __toString gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
class Person
{
  protected $name = '';
  protected $country = '';

  public function __construct( $name, $country )
  {

    $this->name = $name;
    $this->country = $country;
  }


  public function __toString()
  {

    return $this->name.' woont in '.$this->country;
  }
}


$nick = new Person('Nick', 'Nederland');

echo $nick; // Nick woont in Nederland
?>


@Jurgen, ik heb nog nooit zoveel fouten in een OO script van 16 regels gezien :o Jou code zou zo nooit kunnen werken:
- private, protected of public vergeten bij functies
- function vergeten bij de constructor
- bij property moet de $ voor de property naam, niet voor de visibility
Gewijzigd op 02/03/2012 17:29:52 door Wouter J
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

02/03/2012 17:29:46
Quote Anchor link
ooh zo oke ik snap het dank je
 
Jurgen B

Jurgen B

02/03/2012 17:30:07
Quote Anchor link
Pardon? Ik typ even snel een voorbeeldje, dat ik $private name type, dat moet ofc private $name zijn maar daar gaat het hier niet om en dit is idem mbt public methods. Oja en het enige andere dat ik kan bedenken is private/protected en dat hangt af van de uiteindelijke implementatie.

Mbt visibility is dat in die zin geen probleem dat het gewoon zal werken, maar dat neemt niet weg dat het de voorkeur geniet dit expliciet te vermelden.
Gewijzigd op 02/03/2012 17:41:57 door Jurgen B
 
Wouter J

Wouter J

02/03/2012 17:39:17
Quote Anchor link
@Jurgen, als je een voorbeeldje wilt laten zien moet je het wel meteen goed doen. Niet eigenlijk elke regel fout schrijven.

Quote:
dat ik $private name type

En geen function voor constructor zet... Deze 2 zouden je wel een fout opleveren in php, dat je visibility vergeet vind ik zo erg niet, het is slechts een voorbeeldje, maar dingen die je een ERROR zouden opleveren moet je niet als voorbeeld geven aan iemand die hulp vraagt.

Quote:
Heb het maar even aangepast voordat grammarnazi weer terug is.

Weet niet wie je hier mee bedoelt, maar goed dat je het hebt aangepast!
Gewijzigd op 02/03/2012 17:39:55 door Wouter J
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

02/03/2012 17:40:49
Quote Anchor link
Kinderen, kinderen, rustig aan..

Je kunt ook gewoon keihard print_r($object); doen, dan krijg je je hele object terug, als dat is wat je bedoelt. Verder moet je vooral kijken en leren wat Wouter probeert uit te leggen, dus gewoon netjes getters en setters maken, of als je lui bent de __get en __set overloaden.
 
Jurgen B

Jurgen B

02/03/2012 17:44:21
Quote Anchor link
Wouter J op 02/03/2012 17:39:17:
@Jurgen, als je een voorbeeldje wilt laten zien moet je het wel meteen goed doen. Niet eigenlijk elke regel fout schrijven.

Overdrijven is een kunst maar je hebt gelijk ik had beter op de syntax errors moeten letten. Helaas krijg ik deze niet te zien als ik snel iets in een reactie typ. Zal het de volgende keer eerst in de editor doen om dergelijke fouten te voorkomen. Het was meer een kwestie van snel snel dan niet weten waar ik mee bezig ben, maar dat is mijn eigen schuld.
Gewijzigd op 02/03/2012 17:44:49 door Jurgen B
 
Wouter J

Wouter J

02/03/2012 17:46:49
Quote Anchor link
Quote:
Helaas krijg ik deze niet te zien als ik snel iets in een reactie typ. Zal het de volgende keer eerst in de editor doen om dergelijke fouten te voorkomen. Het was meer een kwestie van snel snel dan niet weten waar ik mee bezig ben.

Ik geloof best dat je weet waarmee je bezig bent, anders begin je niet aan OO. En je kan het toch ook zien zonder de errors in je editor? Ik zie nooit errors in mijn editor...
 
Jurgen B

Jurgen B

02/03/2012 17:49:56
Quote Anchor link
Eerlijk is eerlijk dat ik ze voorheen wel zag maar nu ook niet meer, zal wel eens iets aan de instellingen hebben veranderd (verwijzing naar local PHP installatie waarschijnlijk). Anyway, toen je zei dat er veel fouten in zaten heb ik pas gelezen wat ik daadwerkelijk had gepost en ik kan ook niet anders zeggen dan dat het slordig was ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.