[Review] Check My Profile

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

T H

T H

20/12/2006 09:24:00
Quote Anchor link
Beste mede phphulp leden :-)

Ik ben een site aan het maken, namelijk www.checkmyprofile.nl. Ik wil graag weten wat jullie ervanvinden en of jullie nog tips hebben... En er zit nog een veiligheids lek in .... maar die heb ik nog neit gevonden :-) Iemand zin om te helpen zoeken? Ik doe pas een jaartje php dus, ik doe mijn best :-)

graag opbouwend commentaar :-)

gr, tim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door T H
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 18:55:39
 
- wes  -

- wes -

20/12/2006 09:26:00
Quote Anchor link
nieuwsflits is irritant, 1e wat me opvalt , gaat te snel en verneuqt je pagina
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

20/12/2006 09:52:00
Quote Anchor link
- Nieuwsflits gaat inderdaad veel te snel.
- Gebruik de <title>-tag beter. Nu staat er alleen maar ..:: Blabla ::.. Doe er ook bij waar je zit. Voorbeeld? Deze site.
- Gebruikerslijst is veel te lang, maak daar een pagina navigatie in na x-aantal records.
- En waarschijnlijk nog wat...

Elwin
 
T H

T H

20/12/2006 20:42:00
Quote Anchor link
@wes, ik zal de nieuwsflits z.s.m. vertragen :-)

@Elwin. title tag, met locatie waar je bent... :) goed idee :). Dat idee van die X aantal records op de gebruikerslijst stond al op de planning, maar ben momenteel nogal druk :-)

@wes & Elwin, bedankt voor de moeite om ff naar me site te kijken :-)

gr, tim
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

20/12/2006 20:52:00
Quote Anchor link
ik vind het een erg mooie layout..

een ding:
door de menu's krijg je in het middenstuk een leeg deel (onderaan) dat ziet er best raar uit :P want je verwacht eerder dat de info langer is ;)
 
Raymond ---

Raymond ---

20/12/2006 20:52:00
Quote Anchor link
Ik luit me bij de rest aan.

tim schreef op 20.12.2006 20:42:
@wes, ik zal de nieuwsflits z.s.m. vertragen :-)

Vertragen is idd een optie, je zou ook kunnen zorgen dat bij het laden van de pagina een willekeurig nieuwsbericht wordt getoond. Zo heb je niks bewegends.
 

20/12/2006 21:01:00
Quote Anchor link
Foutmelding statistieken van de errors?
Logo van TomTom?
Geen foto is wel erg lelijk.
Gelukkig dat je padding kent. Is een applausje waard.
Concept - laten we het daar maar niet over hebben.
Mooie header.
Mooie kleuren-combo
 
T H

T H

21/12/2006 10:32:00
Quote Anchor link
Foutmelding statistieken van de errors?
Ja kan toch? :-) Of moet ik dat toch echt geheim houden voor de admin/mods?

Logo van TomTom?
Waar? :-)

Geen foto is wel erg lelijk.
Klopt vinden wij ook :-) Er word al een nieuwe gemaakt :-) Maar de designers zijn soms een beetje druk (verhuizing ed.)

gr, tim

ps, leuk dat iedereen tijd neemt om ff te kijken,..... soms heb je van die sites waar je meteen afwordt gekraakt enzo :-) *klopt af*
 
ArendJan

ArendJan

21/12/2006 10:40:00
Quote Anchor link
Ik vind de site een beetje saai, niet echt op jongeren gericht, en het logo is nogal... mwjah....
 
CB2thephp

CB2thephp

21/12/2006 10:57:00
Quote Anchor link
De nieuwsflits gaat inderdaad te snel als je het iets vertraagd en de hoogte etc een vaste waarde geeft is het in eens een stuk minder irritant. Voor de rest zie mensen boven ^_^.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/12/2006 12:36:00
Quote Anchor link
misschien ook een idee is het schikken van gebruikers. Als je bijv klikt op gebruikersnaam dat deze ook automatisch op alfabet schikt. En als je nog een keer klikt in alfabetische volgorde(omgekeerd).
 
T H

T H

21/12/2006 14:33:00
Quote Anchor link
@CB2thephp, bedankt voor je post, maar dat had ik al op de planning staan :-)

@Jurgen, Ook dat had ik al op mijn (extreem lange) todo lijstje staan :-)

gr, tim
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/12/2006 14:37:00
Quote Anchor link
misschien is het handig je lijst te posten ( een url) zodat andere mensen voor hun site ook ideeen kunnen overnemen.

Edit: ik ga me thuis ook even registreren is misschien wel leuk :). Kun je nog een mede programmeur/moderator gebruiken? bij deze biedt ik me aan als je nodig hebt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Rudie dirkx

rudie dirkx

21/12/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Ik vind het een gave site! Superduidelijken vind m wel stylish!
Misschien footer als footer printen en niet ergens in t midden vd pagina (zie http://www.checkmyprofile.nl/index.php?pagina=login)
 
T H

T H

21/12/2006 14:43:00
Quote Anchor link
@Jurgen, Todo lijst staat op mijn profiel:
http://www.checkmyprofile.nl/index.php?pagina=profiel&id=admin

@tommyv, goed idee! :-) Maarhoe... ik ben niet echt goed met css :-) haha

gr, tim
 
T H

T H

21/12/2006 14:48:00
Quote Anchor link
En mijn site is hack gevoelig :( damn nu al de 2de hacker.... wil iemand vertellen hoe? en als het kan hoe ik het kan oplossen? :-)

gr, tim

edit: Is er iemand geintresseerd in het helpen met oplossen van de lekjes? Ik ben nog een beetje php beginner (bijna 1 jaar :O )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door T H
 
Nick Mulder

Nick Mulder

21/12/2006 17:29:00
Quote Anchor link
Ehm... is MySQL injection geblockd?
 
Jan geen

Jan geen

21/12/2006 17:52:00
Quote Anchor link
Ik vind je site er chill uit zien, ok het idee is nogal uitgewoond maar het ziet er iig goed uit! enige minpuntje is die newsflash maarja das al paar keer gezegd.

Deze pagina is in 0.016137123 Seconde(s) gemaakt --> boeit me eigenlijk vrij weinig... ik zou het weghalen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 
Legolas

Legolas

21/12/2006 18:32:00
Quote Anchor link
kijk even in je HTTP access logboek rond de tijd van de hack
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

21/12/2006 19:42:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit joh:D
mooie layout,
goede kleuren combo,

het enige minpunt is die nieuws flits.
als je de nieuws flits 10 sec laat wachten voordat hij naar de volgende gaat is het wel mooi denk ik
 
- -

- -

21/12/2006 21:18:00
Quote Anchor link
Denk om je spatiegebruik: http://www.spatiegebruik.nl/

Nieuws flits = Nieuwsflits
Punten top 10 = Puntentop-10 (of misschien puntentoptien)
Waarderings systeem = Waarderingssysteem
Nieuwe forum catagorie Webdesign = Nieuwe forumcategorie: Webdesign
school documenten = schooldocumenten

Ik krijg van TidyHTML ook 112 warnings, en ik krijg één JavaScript-error:

window.attachEvent is not a function (pngfix.js line 30)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.