www.ideal-simulator.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

15/01/2009 12:09:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Als volgende missie binnen de promotie van iDEAL ben ik de afgelopen weken bezig geweest met het bouwen van een iDEAL Simulator. Met deze simulator kun je de implementatie van iDEAL Lite/Professional binnen je website/webshop testen zonder hiervoor een officieel (betaald) account bij een bank te hebben.

Ik was benieuwd wat jullie van het concept vinden, en of jullie nog op of aanmerkingen hebben.

www.ideal-simulator.nl

Als er mensen zijn die de simulator willen testen zou het helemaal top zijn. De benodigde configuratie instellingen zouden duidelijk genoeg moeten zijn (hoop ik).

In de toekomst hoop ik:
- iDEAL Kassa en Internet kassa te ondersteunen.
- Alle mogelijk iDEAL foutmeldingen correct af te handelen.
- Uitgebreidere documentatie over de implementatie van iDEAL toe te voegen aan de website.
- Gebruikers kunnen (gratis?) een eigen accout (merchantid/subid aanvragen, eigen hashkey en certificaten uploaden, enz.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Wieringa
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 08:41:22
 
Els

els

15/01/2009 12:17:00
Quote Anchor link
Hallo Pholeron, ik wil het wel testen, mag ik de code?
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

15/01/2009 12:29:00
Quote Anchor link
Op www.ideal-simulator.nl vind je onder scripts de optie om het voorbeeld script te downloaden. Daarin staan sniplets om de simulator te testen.

Daarnaast zou het mooi zijn als mensen in hun eigen geprogrammeerde omgeving het ook kunnen testen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Wieringa
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

15/01/2009 12:51:00
Quote Anchor link
Ik vind dit een superinitiatief! Er zijn denk ik genoeg bedrijven of personen die (open-source) projecten maken die daar ondersteuning voor iDEAL in willen hebben. Op deze manier kan dat heel makkelijk.

Maar er zit niets in voor jou. Je iDEAL-account wordt misbruikt en je maakt kosten voor de simulator. Als je daar geen problemen mee hebt, OK.
Je zou t.z.t. nog eens na kunnen denken over maximaal 5 requests vanaf een website/IP en daarna met een micro-payment (of iDEAL transactie :)) wat geld ontvangen om het verder open te zetten.
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

16/01/2009 08:12:00
Quote Anchor link
@Elwin
Ik gebruik geen iDEAL account van de bank; maar heb alles 'nagebouwd' zodat het op vergelijkbare wijze zou moeten werken. Daar maak ik dus geen kosten voor.

De enige kosten die ik maak zijn de webhosting en de tijd die ik er insteek.. hobby's mogen best een beetje geld en tijd kosten ;)

Maar misschien maak ik er een 'donate' knopje in ofzo als het geheel klaar is :)
 
Tristan nvt

Tristan nvt

16/01/2009 08:51:00
Quote Anchor link
Ik zou er nog even een disclaimer bijzetten (immers, je weet nooit of alles wel precies zoals iDeal werkt, of dat ze dingen veranderen etc.) en ik zou er nog ff bijzetten dat dit géén officiele iDeal simulator is. Nu lijkt het net alsof jij (als site zijnde) verbonden bent aan iDeal.
 
Rens nvt

Rens nvt

16/01/2009 08:56:00
Quote Anchor link
@Pholeron: ooit overwogen om ook Payment Service Providers mee te nemen? Mijn ervaring is dat dat een boel werk uithanden neemt, en in veel gevallen bieden deze ook meteen extra betaalmethodes als machtigingen, overschrijvingen, credit cards, enz.

Het zou het totaalbeeld wel compleet maken als je bijvoorbeeld Buckaroo, Mollie en Ogone meeneemt... En denk dat met zulke partijen ook goeie afspraken te maken zijn over testaccounts...
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

16/01/2009 09:02:00
Quote Anchor link
Dergelijke partijen hebben vaak al een testaccount (en fatsoenlijke documentatie) beschikbaar.. of anders is dat in no-time te regelen. Dat valt bij iDEAL nogal eens te bezien.

Daarom is deze simulator specifiek op iDEAL gericht, omdat dit veel wordt gebruikt, maar er weinig faciliteiten voor beschikbaar zijn (het is allemaal net té geheimzinnig :)

Maar voor de toekomst is het zeker een goed idee om voor de meest gebruikte betaalsystemen een simulatie-omgeving te creeeren!!!
 
Rens nvt

Rens nvt

16/01/2009 09:58:00
Quote Anchor link
Ook de documentatie van de PSP's laat om sommige punten te wensen over hoor ;-) Kwam het laatst nog tegen dat alle standaard formulier POST methods beschreven waren, maar de meest ingewikkelde versie (SOAP) alleen een bericht uitleg had, en verder geen voorbeelden ofzo... En dat laatste kan je toch wat zoekwerk schelen ;-)
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

16/01/2009 10:00:00
Quote Anchor link
We nemen het mee voor een een volgend project :D
Iig bedankt voor de feedback!
 
Rens nvt

Rens nvt

16/01/2009 10:03:00
Quote Anchor link
K ;-) Ik heb hier nu overigens een basis class liggen van Buckaroo voor iDEAL via SOAP. Ik ben er nog niet echt tevreden over, en ga hem ook nog verder uitbouwen met andere betaalmethoden. Maar mocht je dus aan de slag gaan met PSP's, geef dan even een seintje.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Marien xD

Marien xD

16/01/2009 11:31:00
Quote Anchor link
Mooi initiatief! Ikzelf vind het ook vervelend om een iDeal implementatie te doen. Dit ivm met de factoren die jij al genoemt heb (op de site).

Misschien een kleine tip: gebruik phpDoc bij je classes om te documenteren. Dit is een mooie standaard manier van documenteren en veel IDE's hebben hiervoor een goede ondersteuning ingebouwd.

Verder zou het misschien leuk zijn om ook je test transacties inzichtelijk te hebben. (dus met je eigen key enzo, maar dat staat volgens mij al op de planning).
 
Bas Visscher

Bas Visscher

16/01/2009 16:04:00
Quote Anchor link
very nice!!
meer kan ik niet zeggen, lijkt me echt een goed idee.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

19/01/2009 21:08:00
Quote Anchor link
Ik heb de scripts gebruikt voor iDEAL-integratie op een site en getest naar de iDEAL-simulator. Dat werkte allemaal goed.
Daarna heb ik dezelfde scripts getest op mijn iDEAL account bij de ING. Werkt zonder aanpassingen (nou ja, de bestandsnamen van de certificaat en de key-file zijn aangepast).

Perfect dus!

Wellicht nog een optie om toe te voegen:
- voorbeeldscript in de advanced versie voor een cronjob die de status van open transacties ophaalt (de ophaalplicht van de acceptant);
- documentatie over de certificaten. Welke van jou zijn en vervangen dienen te worden en waarom je een certificaat-foutmelding kan krijgen bij het verbinden naar de ssl van de simulator.
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

20/01/2009 15:16:00
Quote Anchor link
@Elwin

Super bedankt voor het testen! Blij dat het goed werkt!

Wat betreft de naamgeving van de certificaten; die zijn aangepast n.a.v. het voorbeeldscript voor iDEAL Professional

Wat betreft de documentatie van foutmeldingen vind ik een heel goed punt; daar zal ik komende week aan werken!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

20/01/2009 15:22:00
Quote Anchor link
Die certificaatnamen maken ook niet uit hoor. Maar in de handleiding van iDEAL Advanced bij de ING staan de commando's voor openssl. Daarmee worden de bestanden priv.pem en priv.cert gemaakt. Voor een beetje ontwikkelaar is het dus wel zonder veel moeite aan te passen, maar het kan misschien voor verwarring zorgen.
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

01/04/2009 10:57:00
Quote Anchor link
Ik heb het e.e.a. vernieuwd aan de site, meer codes en voorbeelden toegevoegd die zouden moeten helpen bij de implementatie van iDEAL.

Feedback is zeer welkom!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.