Phphulp forum bug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Mar cel

Mar cel

30/11/2009 08:44:00
Quote Anchor link
Deze nogal irritante bug viel me op. Kijk maar eens naar de resultaten van de poll: http://img35.imageshack.us/img35/7923/bugua.jpg (opera balk)

Het contentgedeelte is ook niet meer clickable daar boven, tabellen? Moest dus eerst m'n cookies verwijderen om dit topic te plaatsen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 22:14:01
 

30/11/2009 08:58:00
Quote Anchor link
Lol. Schijnbaar heeft er iemand een botje erop gezet, want de laatste keer dat ik keek was de marktaandeel van Opera net zo weinig als Apple's Safari.....
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 09:10:00
Quote Anchor link
Was me vanochtend ook al opgevallen... maar inderdaad een bot. Kan niet anders... (hoewel ik zelf wel een opera gebruiker ben). :o)
 
Vdleije .

vdleije .

30/11/2009 10:30:00
Quote Anchor link
Mag ik even melden dat ik het ook zie in Firefox v3.5.5 (A).

Amen
 

30/11/2009 10:33:00
Quote Anchor link
vdleije schreef op 30.11.2009 10:30:
Mag ik even melden dat ik het ook zie in Firefox v3.5.5 (A).

Amen





Goh, je meent het?
Kijk eens in de broncode zou ik zeggen (ctrl-u).

Dit is gewoon een algemeen bekend probleem... Niks aan de hand dus.
Edit: Even wat voorloop-enters er bij doen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Bart niethenk

bart niethenk

30/11/2009 10:35:00
Quote Anchor link
De bot is nog steeds bezig dan.
Zonet zag ik nog 7000 votes voor opera nu 9200.
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 10:38:00
Quote Anchor link
Ip-blokje voor de bot? Of kan dat er niet af...
 

30/11/2009 10:46:00
Quote Anchor link
Kevin Stoové schreef op 30.11.2009 10:38:
Ip-blokje voor de bot? Of kan dat er niet af...

Wie zou dat nu dan moeten doen dan?
En is vast niet meer te achterhalen wie het gedaan heeft....
(Bovendien zijn IP-bans niet erg effectief.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 10:57:00
Quote Anchor link
Werkt die poll niet per user :)? En ook wel raar dat hij buiten zijn layout komt? Het lijkt toch dat de andere balkjes steeds smaller moeten worden?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 

30/11/2009 11:08:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 30.11.2009 10:57:
Werkt die poll niet per user :)? En ook wel raar dat hij buiten zijn layout komt? Het lijkt toch dat de andere balkjes steeds smaller moeten worden?

Nee, per cookie.
Karl, vertel vertel, leg uit, snel, als je een stuk of vier browsers gebruikt dan zie je dat je dus meerdere keren kan stemmen. Alleen doordat je er een cookie opgeslagen wordt.
Die poll werkt niet met percentages, daarom vernielt die de lay-out.

(Bert Visscher is leuk :-).)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 11:10:00
Quote Anchor link
Best stom eigenlijk. :P.

Het feit hoe de poll werkt, en dat hij wordt misbruikt.
Daarom kan er best gewoon 1 IP achter zitten.
 
Bart niethenk

bart niethenk

30/11/2009 11:13:00
Quote Anchor link
de bot gaat wel erg hard nu zeg : 16256 en die votebar is al 3/4 pagina
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 11:24:00
Quote Anchor link
19156 OMG

25 requests per seconde....
Doet me denken aan die bug op MyMiniCity waarmee Tweakers op de 1e plaatst stond.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 11:27:00
Quote Anchor link
Nog even en we mogen gaan scrollen... :o)
 
Hendel Berg

Hendel Berg

30/11/2009 11:43:00
Quote Anchor link
Het lijkt nu gestopt, staat al een poos op 23243
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 12:12:00
Quote Anchor link
HendelBerg schreef op 30.11.2009 11:43:
Het lijkt nu gestopt, staat al een poos op 23243

Negative.... :-/
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 12:18:00
Quote Anchor link
Heb je je bot weer werkend gekregen Aar? :oP
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/11/2009 12:30:00
Quote Anchor link
Ik heb het Bas laten weten... hopelijk leest hij het snel
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

30/11/2009 12:32:00
Quote Anchor link
leuk dat je de link naar de screen dan ook niet kan aanklikken :P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 12:34:00
Quote Anchor link
Kan de scriptkiddie zijn pijlen niet hierop richten :

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp :+

Hm, het lijkt nu dan toch weer gestopt...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Thomas

thomas

30/11/2009 12:43:00
Quote Anchor link
Probleem is nog niet opgelost.
opera staat nu op 30327
heb er ook last van in avast lol
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.