Phphulp forum bug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Joakim Broden

Joakim Broden

01/12/2009 13:08:00
Quote Anchor link
Karl zou je me dat script van jou eens kunnen laten zien?

En waarom werkt zo'n poll niet via ip,gebruiker en cookie?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joakim Broden
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 02:06:33
 

01/12/2009 13:11:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 30.11.2009 12:54:
Karl schreef op 30.11.2009 10:46:
Kevin Stoové schreef op 30.11.2009 10:38:
Ip-blokje voor de bot? Of kan dat er niet af...

Wie zou dat nu dan moeten doen dan?
En is vast niet meer te achterhalen wie het gedaan heeft....
(Bovendien zijn IP-bans niet erg effectief.)


Heb anders wel een vermoeden wie het zou kunnen zijn hoor :-)


Lol. Had dus toch gelijk :-)
 

01/12/2009 13:13:00
Quote Anchor link
Oetzie schreef op 01.12.2009 13:08:
Karl zou je me dat script van jou eens kunnen laten zien?

En waarom werkt zo'n poll niet via ip,gebruiker en cookie?

Dat was @ Bas.
Nee dus.
Er is nog de mogelijkheid om dit te misbruiken, dus ik post het NIET.
(Bovendien kan je dat zo in drie tellen zelf in elkaar flansen.)

In het verleden heb ik ook wel beargumenteerd dat het handiger is om de poll alleen open te hebben voor gebruikers. Daarmee voorkom je toch een hoop gespam. Natuurlijk is er dan wel weer de mogelijkheid om heel veel accounts aan te maken, maar dat is toch een stuk lastiger.
Momenteel werkt de poll met koekjes (naja, werken). Dat is dus ook geen oplossing.
IP-adres is ook geen oplossing, aangezien er honderden manieren zijn om een ander IP-adres te verkrijgen. Ook zit je dan met het probleem, dat als er meerdere gebruikers achter dat IP-adres zitten, dat er dan maar één kan stemmen.

Edit:
Chris Kortaan schreef op 01.12.2009 13:11:
Chris Kortaan schreef op 30.11.2009 12:54:
Karl schreef op 30.11.2009 10:46:
Kevin Stoové schreef op 30.11.2009 10:38:
Ip-blokje voor de bot? Of kan dat er niet af...

Wie zou dat nu dan moeten doen dan?
En is vast niet meer te achterhalen wie het gedaan heeft....
(Bovendien zijn IP-bans niet erg effectief.)


Heb anders wel een vermoeden wie het zou kunnen zijn hoor :-)


Lol. Had dus toch gelijk :-)

Vermoedens, vermoedens, vermoedens...
Ik heb een vermoeden dat de over-achter-buurman-links-voor een dief is. Dus dan is het een dief!
Jij vermoede waarschijnlijk dat ik de schuldige ben. Dan vermoede je dat maar, en dan vind je dat maar.

Ik geef het toe. Ik heb twee keer gestemd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Joakim Broden

Joakim Broden

01/12/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Karl zou je dan misschien mij kunnen uitleggen hoe file_get_contents of Curl werkt? heb daar al aantal keren aan gewaagt, maar het lukt me maar nooit (tja of het ligt aan mijn wampserver)
 

01/12/2009 13:22:00
Quote Anchor link
De bug zit er inderdaad nog steeds. Relatief makkelijk om inderdaad te stemmen.

Curl is simpel, er zijn (meer dan) genoeg artikelen overgeschreven Oetzie ;-)
 

01/12/2009 13:32:00
Quote Anchor link
Oetzie schreef op 01.12.2009 13:16:
Karl zou je dan misschien mij kunnen uitleggen hoe file_get_contents of Curl werkt? heb daar al aantal keren aan gewaagt, maar het lukt me maar nooit (tja of het ligt aan mijn wampserver)

File_get_contents?
Dat is heel makkelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$blaat
= file_get_contents('http://www.google.com');
echo $blaat;
?>

cURL?
Ook heel makkelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
// create a new cURL resource
$ch = curl_init();

// set URL and other appropriate options
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://www.google.com/");
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);

// grab URL and pass it to the browser
curl_exec($ch);

// close cURL resource, and free up system resources
curl_close($ch);
?>

Ongeveer 80 à 90% haal ik van php.net. Soms snap ik niet dat mensen een bepaalde vraag stellen, want dan staat het direct op php.net. Dus altijd eerst daar kijken als je wat wilt....
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/12/2009 13:38:00
Quote Anchor link
Er is er eentje op firefox aan het stemmen xD!
Per refresh staan er 100 votes meer ofzo xD

En ik ben het niet =)
 
Bart niethenk

bart niethenk

01/12/2009 13:40:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 01.12.2009 13:38:
Er is er eentje op firefox aan het stemmen xD!
Per refresh staan er 100 votes meer ofzo xD

En ik ben het niet =)


6762 votes .... -.-

idd kan stemmen gewoon niet uitgezet worden?
 
B a s
Beheerder

B a s

01/12/2009 13:41:00
Quote Anchor link
Misbruik maar lekker ;-) Duurt niet lang meer voor de nieuwe PHPhulp!
 

01/12/2009 13:43:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 01.12.2009 13:41:
Misbruik maar lekker ;-) Duurt niet lang meer voor de nieuwe PHPhulp!

Is er dan geen poll meer?

Edit: Ah, het enige wat gefixt is, is dat de balkjes maar tot een bepaalde breedte kunnen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

01/12/2009 13:46:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 01.12.2009 13:41:
Misbruik maar lekker ;-) Duurt niet lang meer voor de nieuwe PHPhulp!


Roger! Firefox for the win!
 
Bart niethenk

bart niethenk

01/12/2009 13:51:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 01.12.2009 13:46:
Bas Kreleger schreef op 01.12.2009 13:41:
Misbruik maar lekker ;-) Duurt niet lang meer voor de nieuwe PHPhulp!


Roger! Firefox for the win!


firefox moet idd wel winnen XD
iemand is daar al los op gegaan


edit en iemand gaat ook los op opera (alweer).(maar firefox krijgt sneller/meer votes per refresh blijkbaar)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart niethenk
 

01/12/2009 13:53:00
Quote Anchor link
Mwah, als het toch mag. Dan maar ervoor zorgen dat Firefox weer bovenaan komt te staan ipv vieze Opera... Marktaandeel van Firefox is en blijft groter dan die van Opera! :D
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

01/12/2009 13:54:00
Quote Anchor link
Hmm dat vindt ik nog prima maar AUB geen IE daar ben ik zo een anti voorstander voor.

Verder moet ik helaas ook bekennen. Want...

kijk ehh.

vroeg of laat..

Mja komt het ook aan het licht

Maar het was...

Niet mijn bedoeling?

Maar zo verleidelijk...

en toen...

HEB IK 3 KEER GESTEMD :'( :'( :'(


xD


Edit:


wel op firefox uiteraard!
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/12/2009 14:09:00
Quote Anchor link
Aangezien Bas zei dat we misbruik mochten maken van de poll

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<textarea style="width: 200px; height: 400px; border: 1px solid #CCC;">
<?php
set_time_limit(0);
$i = 1;
while($i <= 10000) {
        $c = curl_init('http://www.phphulp.nl/index.php');
        curl_setopt($c, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 2);
        curl_setopt($c, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
        curl_setopt($c, CURLOPT_POST, 1);
        curl_setopt($c, CURLOPT_POSTFIELDS, 'pollid=70&login_referer=forum/showtopic.php?cat=8&amp;id=69141&antwoord=2&submitpoll=Vote!');
        curl_setopt($c, CURLOPT_USERAGENT, "cURL/BOT");
        $result = curl_exec($c);
        curl_close($c);
        
        if($result) {
            echo "Success " . $i . "\n";
        }

        else {
            echo "Error " . $i . "\n";
        }

        $i++;
        flush();
}

?>

</textarea>


Met dank aan Chris voor de hulp xD
 

01/12/2009 14:10:00
Quote Anchor link
Als nu allemaal mensen scriptjes gaan laten draaien om te zorgen dat er steeds op die poll wordt gestemd, dan wordt phphulp waarschijnlijk wel weer traag. Want er komen dan allemaal requests die dan afgehandeld moeten worden. (En in feite DDOS je dus de boel...)
@Chris: Opera staat nog met +/- 2000 voor hoor....

Edit: En je trekt ook je eigen verbinding dicht.
Maar goed, dan zal ik mijn code ook maar open baar maken:
Edit2: En weer weg.
Blijkbaar kunnen mensen er niet verantwoord mee omgaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

01/12/2009 14:14:00
Quote Anchor link
Mwah, die 1000 requests per minuut die hij nu extra krijgt handelt de server volgens mij gewoon goed af.

@Karl; klopt, maar jij was ook al eerder begonnen ;-) Hij heeft nu zo'n 12K bij gekregen, en nog maar 20K te gaan...
 

01/12/2009 14:20:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 01.12.2009 14:14:
Mwah, die 1000 requests per minuut die hij nu extra krijgt handelt de server volgens mij gewoon goed af.

@Karl; klopt, maar jij was ook al eerder begonnen ;-) Hij heeft nu zo'n 12K bij gekregen, en nog maar 20K te gaan...

Ik weet niets over eerder begonnen....
Volgens mij was jij er ook vrij snel bij..
De server doet hier momenteel wel wat moeilijk...
 
- SanThe -

- SanThe -

01/12/2009 14:23:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 01.12.2009 13:41:
Misbruik maar lekker ;-) Duurt niet lang meer voor de nieuwe PHPhulp!

Dat is een slim advies.

Deze site is al zo vaak zo traag als dikke .......
En nu daag je iedereen uit om de site plat te leggen door een overload aan requests. Slim.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

01/12/2009 14:25:00
Quote Anchor link
Mensen kom op. PHPhulp wordt nu echt wel heel traag bij een redelijke verbinding 5 minuut 34 gewacht tot hij van de home page eindelijk deze topic volledig heeft geladen.

Edit:


en ik vindt dat hierdoor de representatieviteit van PHPhulp ten koste gaat!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.