Phphulp forum bug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

30/11/2009 12:47:00
Quote Anchor link
Zou toch even denken dat we last hebben van een extremistische opera fan ^^
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 04:08:09
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 12:50:00
Quote Anchor link
Ik ben wel een opera fan echter geen extremist. ^^
 

30/11/2009 12:54:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 30.11.2009 10:46:
Kevin Stoové schreef op 30.11.2009 10:38:
Ip-blokje voor de bot? Of kan dat er niet af...

Wie zou dat nu dan moeten doen dan?
En is vast niet meer te achterhalen wie het gedaan heeft....
(Bovendien zijn IP-bans niet erg effectief.)


Heb anders wel een vermoeden wie het zou kunnen zijn hoor :-)
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

30/11/2009 12:57:00
Quote Anchor link
loooool met een heleboel tabjes kan ik einderlijk wat tikken. word je gewoon onmogelijk gemaakt om te reageren zo. ik snap het niet, wie is er nou zo kinderachtig om zoiets te doen. Daarbij, is het wel fijn, weten ze voor de nieuwe phphulp direct dat er iets lek is :P
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 13:00:00
Quote Anchor link
wesley schreef op 30.11.2009 12:57:
loooool met een heleboel tabjes kan ik einderlijk wat tikken. word je gewoon onmogelijk gemaakt om te reageren zo. ik snap het niet, wie is er nou zo kinderachtig om zoiets te doen.


Gewoon even je koekjes verwijderen...
En kinderachtig? Euhm ja... eerder gewoon zielig...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevin Stoove
 
TJVB tvb

TJVB tvb

30/11/2009 13:13:00
Quote Anchor link
Gewoon je cookie weggooien. Dan mag je weer stemmen (en dat moet je dan dus niet doen) En je ziet die balk neit.
 
John Doe

John Doe

30/11/2009 15:13:00
Quote Anchor link
Je bent toch wel heel zielig als je zoiets doet...
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

30/11/2009 15:34:00
Quote Anchor link
Hahahah, brilliant.
Weer een goed voorbeeld waarom er een nieuwe phphulp moet komen (en snel).
Uiteraard heeft bas dit binnen 2 uur opgelost, als je zoveel actieve leden hebt onderhoud je je website gewoon goed.
 

30/11/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Arwin schreef op 30.11.2009 15:34:
Hahahah, brilliant.
Weer een goed voorbeeld waarom er een nieuwe phphulp moet komen (en snel).
Uiteraard heeft bas dit binnen 2 uur opgelost, als je zoveel actieve leden hebt onderhoud je je website gewoon goed.

Waarom heeft hij het dan zonet niet gefixt? Want toen was hij online.
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Tsja... dan geeft Bas er blijkbaar niet genoeg om...
Ach nog een maandje en dan is de nieuwe PHPHulp er...
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

30/11/2009 15:44:00
Quote Anchor link
@Karl:
(sarcasme)Dat is vreemd, had ik wel van hem verwacht, misschien heeft hij het gewoon HEEL druk met druk bezig zijn....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 30.11.2009 15:40:
Arwin schreef op 30.11.2009 15:34:
Hahahah, brilliant.
Weer een goed voorbeeld waarom er een nieuwe phphulp moet komen (en snel).
Uiteraard heeft bas dit binnen 2 uur opgelost, als je zoveel actieve leden hebt onderhoud je je website gewoon goed.

Waarom heeft hij het dan zonet niet gefixt? Want toen was hij online.

Misschien was hij op school ofzo, en heeft hij geen zin om in te loggen in phpmyadmin of ssh? Of misschien kan hij dat niet op de locatie waar hij is?

Kwestie van geduld ;) De wereld gaat gelukkig verder en afgezien van een balkje wat iets langer is dan normaal is er verder niks ernstigs aan de hand.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/11/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Huidige stand 32790
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/11/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Als zo'n soort dingen gebeuren ben ik altijd ook benieuwd naar hoe dit gedaan is xD..
Iemand die dit weet?
Met de cURL library?
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

30/11/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Heel irritant die balk, kan niks selecteren boven die balk :P
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/11/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Rens Rikkerink schreef op 30.11.2009 16:24:
Heel irritant die balk, kan niks selecteren boven die balk :P

Volgens wat je ziet, volgens de html kan je niks onder de balk selecteren xD
 
TCRC

TCRC

30/11/2009 17:03:00
Quote Anchor link
Ik zal maar niet stemmen dan xD
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 18:13:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 30.11.2009 16:24:
Als zo'n soort dingen gebeuren ben ik altijd ook benieuwd naar hoe dit gedaan is xD..
Iemand die dit weet?
Met de cURL library?

Jah, dat zou zomaar kunnen, aangezien er geen IP check op lijkt te zitten.
for loopje met wat curl-settings en een verbinding openen en voila.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/11/2009 18:37:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 30.11.2009 18:13:
Paradox™ schreef op 30.11.2009 16:24:
Als zo'n soort dingen gebeuren ben ik altijd ook benieuwd naar hoe dit gedaan is xD..
Iemand die dit weet?
Met de cURL library?

Jah, dat zou zomaar kunnen, aangezien er geen IP check op lijkt te zitten.
for loopje met wat curl-settings en een verbinding openen en voila.
Hmm lang geleden dat ik nog eens met curl library heb gewerkt. Zou ik nog eens moeten doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 22:07:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 30.11.2009 18:37:
Aar schreef op 30.11.2009 18:13:
Paradox™ schreef op 30.11.2009 16:24:
Als zo'n soort dingen gebeuren ben ik altijd ook benieuwd naar hoe dit gedaan is xD..
Iemand die dit weet?
Met de cURL library?

Jah, dat zou zomaar kunnen, aangezien er geen IP check op lijkt te zitten.
for loopje met wat curl-settings en een verbinding openen en voila.
Hmm lang geleden dat ik nog eens met curl library heb gewerkt. Zou ik nog eens moeten doen.

Niet hier :(....
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.