Phphulp forum bug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

- Ricardo -

- Ricardo -

30/11/2009 22:22:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 30.11.2009 18:13:
Paradox™ schreef op 30.11.2009 16:24:
Als zo'n soort dingen gebeuren ben ik altijd ook benieuwd naar hoe dit gedaan is xD..
Iemand die dit weet?
Met de cURL library?

Jah, dat zou zomaar kunnen, aangezien er geen IP check op lijkt te zitten.
for loopje met wat curl-settings en een verbinding openen en voila.


Je weet er wel veel vanaf! Verdacht hoor :P
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 01:12:37
 

30/11/2009 22:30:00
Quote Anchor link
Ricardo schreef op 30.11.2009 22:22:
Aar schreef op 30.11.2009 18:13:
Paradox™ schreef op 30.11.2009 16:24:
Als zo'n soort dingen gebeuren ben ik altijd ook benieuwd naar hoe dit gedaan is xD..
Iemand die dit weet?
Met de cURL library?

Jah, dat zou zomaar kunnen, aangezien er geen IP check op lijkt te zitten.
for loopje met wat curl-settings en een verbinding openen en voila.


Je weet er wel veel vanaf! Verdacht hoor :P

Iedereen die hier langer mee loopt weet er veel vanaf.
En je kunt vast en zeker ook gewoon wel file_get_contents gebruiken....
 
Toby hinloopen

toby hinloopen

30/11/2009 22:30:00
Quote Anchor link
32798

Gestopt.

Ik geloof dat we nu weten dat er een signed medium int gebruikt wordt :')
 
- SanThe -

- SanThe -

30/11/2009 22:56:00
Quote Anchor link
toby hinloopen schreef op 30.11.2009 22:30:
32798

Gestopt.

Nee hoor.

Nu 32800
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 22:58:00
Quote Anchor link
Gewoon een paar PHP-hulp stemmertjes. het botje lijkt me nu gestopt.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/12/2009 09:15:00
Quote Anchor link
@Karl,,
Hoe wil je met de tekst van deze site de poll gaan beinvloeden,, lijkt me toch vrij lastig.
 

01/12/2009 09:27:00
Quote Anchor link
nico schreef op 01.12.2009 09:15:
@Karl,,
Hoe wil je met de tekst van deze site de poll gaan beinvloeden,, lijkt me toch vrij lastig.

En waar zeg ik dat je de tekst kan beïnvloeden? Nergens...
Las alleen ergens dat Paradox cURL wilt gebruiken. Ik geef een alternatief file_get_contents.
En daarmee kan je ook niet de tekst beïnvloeden, die haalt alleen maar op. Anders zou je file_put_contents moeten gebruiken ofzo?...
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/12/2009 09:31:00
Quote Anchor link
Ik dacht dat dit ging over een botje om de hele tijd op de poll te stemmen,
dan heb je dus niks aan file_get_contents, dus als het hier niet over ging,, dan mijne excuses.
 
Bart niethenk

bart niethenk

01/12/2009 09:32:00
Quote Anchor link
33193...
ik dacht het het ge-disabled was?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

01/12/2009 09:57:00
Quote Anchor link
33194 irritant :F
 

01/12/2009 09:59:00
Quote Anchor link
nico schreef op 01.12.2009 09:31:
Ik dacht dat dit ging over een botje om de hele tijd op de poll te stemmen,
dan heb je dus niks aan file_get_contents, dus als het hier niet over ging,, dan mijne excuses.

Jawel, het ging wel over die bot.
Je kunt het best met file_get_contents doen. En nu ik er over nadenk misschien ook wel met file_put_contents.
Volgens mij krijg je ook zulk soort vragen (naja, andere vorm) bij ZEND, als je daar zo'n examen gaat doen...
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/12/2009 10:06:00
Quote Anchor link
Ik weet dat je met curl ook een site kan aanroepen met POST gegevens.
Als je file_get_contents gebruikt,, dan returned hij alleen de html van de site.
Ik weet niet of je daarmee ook echt een request uit kan voeren.
Ik neem aan dat deze poll ook met een POST werkt, en niet met een GET (want dan kan het natuurlijk simpel).
Ik ben momenteel zelf ook bezig met het ZEND gebeuren, en wil, over een tijd of wat, ook proberen mijn ZEND Certificate te gaan halen.
Ik heb al wat proef examens ingekeken, en je hebt inderdaad een soort van toepassing vragen, of hoe jij een probleem zou oplossen.
Overigens kan je ook met C# heel simpel je muis positie veranderen, dus je kan een oneindige while loop maken, die constant stemt een cookies verwijdert.
Je kan dan niet meer je muis gebruiken,, maar het is wel heel simpel :P.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

01/12/2009 10:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
   $url
= 'http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php'; // ????
   $params = 'pollid=2';  // ????
   $user_agent = "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)";  
   $ch = curl_init();  
   curl_setopt($ch, CURLOPT_POST,1);  
   curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS,$params);  
   curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,$url);  
   curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, $user_agent);  
   curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);  
   $result=curl_exec ($ch);  
   curl_close ($ch);  
?>

zoiets in een forloopje lijkt me?
 

01/12/2009 10:40:00
Quote Anchor link
nico schreef op 01.12.2009 10:06:
Ik weet dat je met curl ook een site kan aanroepen met POST gegevens.
Als je file_get_contents gebruikt,, dan returned hij alleen de html van de site.
Ik weet niet of je daarmee ook echt een request uit kan voeren.

Ja, niet alleen met file_get_contents hé, maar iig geen cURL.
Sockets kan ook nog.
En volgens mij moet je ook nog wel verder low level kunnen werken.
En ja, het werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
var_dump($_REQUEST); // Altijd leuk, test scriptjes
/* Levert:
string(161) "array(4) {
  ["
data"]=>
  string(4) "
data"
  ["
data_dada"]=>
  string(4) "
data"
  ["
data4"]=>
  string(4) "
data"
  ["
data2"]=>
  string(4) "
data"
}
"

// Niet vergeten; code sluiten ?>


nico schreef op 01.12.2009 10:06:
Ik neem aan dat deze poll ook met een POST werkt, en niet met een GET (want dan kan het natuurlijk simpel).

Yep, post, zie html.

nico schreef op 01.12.2009 10:06:
Ik ben momenteel zelf ook bezig met het ZEND gebeuren, en wil, over een tijd of wat, ook proberen mijn ZEND Certificate te gaan halen.
Ik heb al wat proef examens ingekeken, en je hebt inderdaad een soort van toepassing vragen, of hoe jij een probleem zou oplossen.

Ik ben er niet mee bezig. Alleen een keer dat proefexamen wat op hun site staat gedaan (iets van 80% goed ofzo).
Maar ik bedoelde eigenlijk dat ze soms vragen hoe je bepaalde functies moet gebruiken op manieren die je eigenlijk niet veel zou doen (en dus weer de parameters kennen). En hele obscure functies vragen ze ook naar.
(Niet dat ik veel onderzoek heb gedaan o.i.d. maar ik vind dat ZEND certificaat een beetje onzin. Ik denk niet dat ik heb ooit ga halen. I.i.g. niet dat ik hem zelf betaal...)

nico schreef op 01.12.2009 10:06:
Overigens kan je ook met C# heel simpel je muis positie veranderen, dus je kan een oneindige while loop maken, die constant stemt een cookies verwijdert.
Je kan dan niet meer je muis gebruiken,, maar het is wel heel simpel :P.

Zou ik eerder autohotkey gebruiken.
Als je C# gebruikt dan kan je net zo goed gelijk system.net of system.web gebruiken denk ik.

Dennis de Vries schreef op 01.12.2009 10:20:
zoiets in een forloopje lijkt me?

Ja zoiets denk ik ook. cURL is heel makkelijk....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/12/2009 10:59:00
Quote Anchor link
Ik haal hem puur omdat weer iets aan werkgevers te kunnen laten zien,
Het blijkt dat ze er nogal een harde van krijgen als je met 10.000 certificaten aan komt zetten.
Net zoiets als dat nieuwe competentie gebeuren, ook weer z'n uitvinding waar niemand iets wijzer uit word.
(Ja, je krijgt het voor elkaar om zonder iets te doen gewoon competenties te verdienen.)

Maar voor de rest leiden er meer wegen naar deze Rome.
Hetgeen wat ik over C# zei, is meer een oplossing van even snel kloten, met 10 regels code.
 

01/12/2009 11:15:00
Quote Anchor link
Mjah, toch vind ik dat het niet veel meerwaarde heeft.
Ben je er al achter hoe het met file_get_contents moet?
En als je system.web gebruikt dan is het twintig regels code i.pv. tien ofzo :-P
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/12/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Ik ben momenteel hard aan het werk voor school,
Een beddrijfs project vanuit school, terwijl de rest van de klas lekker op school allemaal hetzelfde zit te doen.
Maar ik ben nu dus op dat bedrijf,, en ben bezig met Java, maar als ik weer thuis ben, ga ik wel eens proberen om het met file_get_contents te doen.
Nog geen idee hoe, maar ik zit zo toch nog 1,5 uur in de bus.
 
B a s
Beheerder

B a s

01/12/2009 12:53:00
Quote Anchor link
Het is gefixed hoor .. Stomme spammers ..
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/12/2009 12:53:00
Quote Anchor link
Ik heb me gisteren even bezig gehouden met curl maar het wil me toch niet lukken al zie ik niet wat ik verkeerd doe, resultaten aan de md5 database van bij phpscripts kan ik zonder problemen toevoegen alleen gaat dat wel traag omdat na 1000x die website niet meer mee wil..
Op phphulp wilt het me niet lukken voor de poll xp.. (ben maar aan het testen en leren hoor ik heb niets te zien met die 30000 votes)
 

01/12/2009 13:02:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 01.12.2009 12:53:
Het is gefixed hoor .. Stomme spammers ..

Mijn file_get_contents scriptje heb ik even aangepast zodat het zou werken op de poll.
Heb nu twee votes toegevoegd. Misbruik is dus nog steeds mogelijk...
Edit: Moet je hem hebben?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.